«Εσείς δεν θέλατε Αδριατική Λίγκα; Τα γύρισες πάλι τώρα;»

«Εσείς δεν θέλατε Αδριατική Λίγκα; Τα γύρισες πάλι τώρα;»

Ο διάλογος του Χρήστου Σταυρόπουλου με τον Μάνο Παπαδόπουλο στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, η θέση του Ολυμπιακού για τους ξένους διαιτητές και ο λόγος του νέου Δ.Σ. στις 6 Μαΐου με τους ιδιοκτήτες των ομάδων.

Ενταση υπήρχε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Δευτέρας μεταξύ των εκπροσώπων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές είχαν σφοδρή αντιπαράθεση, με τον πρόεδρο των Πρασίνων, Μάνο Παπαδόπουλο, να τονίζει πως «αφού θέλετε να φύγετε, ας φύγετε. Και εγώ αυτό θέλω» στην τοποθέτηση των Ερυθρόλευκων πως εμμένουν της απόφασής τους να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος, τότε του απάντησε από την μεριά του ότι: «Εσείς πριν ένα μήνα δεν στείλατε επιστολή στην Αδριατική Λίγκα; Τα γύρισες τώρα; Δεν λέγατε ότι θέλετε να έρθετε μαζί μας; Τα γύρισες πάλι τώρα;»

Από την μεριά τους οι Ερυθρόλευκοι είναι συγκεκριμένοι στις θέσεις τους για το ελληνικό πρωτάθλημα. Η πλευρά του Ολυμπιακού επανέλαβε ότι πρέπει η διαιτησία να γίνει επαγγελματική, με το ζητούμενο που επείγει να είναι να περάσει στη δικαιοδοσία της ίδιας της διοργανώτριας αρχής. Κάτι που είχε τονίσει η ομάδα του Πειραιά στο Διοικητικό Συμβούλιο της λίγκας που είχε λάβει χώρα και στις αρχές Μαρτίου, με τον Ολυμπιακό να ζητάει για φέτος τους ξένους διαιτητές για τα ματς με τον Παναθηναϊκό αφού δεν γίνεται να τροποποιηθεί το πλαίσιο λειτουργίας του πρωταθλήματος.

Παράλληλα ο Χρήστος Σταυρόπουλος ρώτησε τις υπόλοιπες ομάδες αν τις ικανοποιεί ο τρόπος που λειτουργεί η διαιτησία, και όλες συμφώνησαν μαζί του εκτός του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα οι ομάδες υποστήριξαν πως από το καλοκαίρι και αφού τελειώσει το πρωτάθλημα να καθίσουν όλες στο τραπέζι και να συζητήσουν, στάση που δεν άφησε σύμφωνο τον Γενικό Διευθυντή των Ερυθρόλευκων, ο οποίος υποστήριξε ότι τότε θα είναι πολύ αργά και πως εδώ και 20 χρόνια αυτά λέγονται, για καλοκαίρι μιλάμε και τίποτα δεν αλλάζει. Μάλιστα για αυτό είπαν άπαντες να γίνει η επόμενη συνέλευση του ΕΣΑΚΕ στις 6 Μαΐου με τους ιδιοκτήτες των ομάδων παρόντες, για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις επί των σοβαρών αυτών θεμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ