Ας ευχηθούμε να αναρρώσει γρήγορα ο Αναστόπουλος…

Ας ευχηθούμε να αναρρώσει γρήγορα ο Αναστόπουλος…

Τέτοιες στιγμές δεν χωράνε οπαδικά. Δεν έχει καμία σημασία ο ρόλος του διαιτητή που ανάγκασε τον Ολυμπιακό να τον βάλει στη «μαύρη λίστα». Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι, θα είναι κρίμα να λείψει από το ΣΕΦ.

Τέτοιες στιγμές δεν χωράνε οπαδικά. Ούτε μπορεί να παίζει κανείς με την ασθένεια κανενός. Ότι ρόλο και να έχει παίξει ο ασθενής κατά την άσκηση της εργασίας του, όσο και αν έχει εξοργίσει κάποιον, άδικα ή δίκαια, το θέμα είναι πρωτίστως ο άνθρωπος.

Στην προκειμένη περίπτωση ο διαιτητής Αναστόπουλος που λόγω ασθένειας δεν σφύριξε στο Χολαργός-Παναθηναϊκός.

Και βεβαίως το ζητούμενο είναι αν θα είναι εντελώς καλά την ερχόμενη Τετάρτη όταν και πρέπει να εμφανιστεί στο, λογικά κατάμεστο, ΣΕΦ για να σφυρίξει το Ολυμπιακός-Προμηθέας.

Πρώτα από όλα βεβαίως θα πρέπει να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον άνθρωπο. Να γίνει γρήγορα καλά και να μπορέσει να είναι στο ΣΕΦ για να κάνει την δουλειά του. Θα είναι κρίμα να λείψει, τόσος κόσμος λογικά θα μαζευτεί στο γήπεδο. Εισιτήριο με ένα ευρώ δεν βρίσκεις εύκολα την σήμερον ημέρα, όπως δηλαδή ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ματς με τον Προμηθέα.

Και ματς να μην δει ο κόσμος που θα πάει, και λογικά θα είναι πολύς από νωρίς, δεν πρόκειται να στραβώσει για ένα ευρώ. Στην τελική τσίχλες παίρνεις πλέον μόνο με ένα ευρώ.

Ξέφυγα όμως από το θέμα. Αν γνωρίζαμε την ασθένεια του Αναστόπουλου θα μπορούσαμε να κρίνουμε καλύτερα αν προλαβαίνει ή όχι το ΣΕΦ. Αν π.χ. ο άνθρωπος έχει γαστρεντερίτιδα και του εμφανίστηκε λογικά την Παρασκευή τότε χρειάζεται 2-3 μέρες σίγουρα για να αναρρώσει. Στο χειρότερο σενάριο, με φουλ συμπτώματα συμπεριλαμβανομένου του συνεχόμενου «τσιρλιπιπί», δύσκολα θα είναι σε θέση στο 100% να κάνει την δουλειά του στο ΣΕΦ.

Αν όμως έχει γρίπη ή πυρετό για παράδειγμα τότε λογικά τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και από Δευτέρα – Τρίτη θα είναι και πάλι στις επάλξεις. Άρα την Τετάρτη θα βρεθεί κανονικά στο ΣΕΦ. Το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει για τις Βαλτικές χώρες και τον αγώνα που τον είχαν ορίσει για εκεί, πριν τον ορίσουν όλως τυχαίως βεβαίως-βεβαίως μετά το «ντου» Γιαννακόπουλου στην ΚΕΔ, και στο ΣΕΦ.

Στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, το τελευταίο της κανονικής περιόδου στο οποίο αν δεν κατέβει ο Ολυμπιακός τότε αυτομάτως θα υποβιβαστεί. Κάτι συμπτώσεις όμως που εμφανίζονται στην ζωή…

Όσο για τα απανωτά σκάνδαλα στην ΚΕΔ είναι επίσης περίεργο που έμπειροι δημοσιογράφοι ειδικά στο άθλημα με την πορτοκαλί μπάλα δεν βλέπουν κάτι, ενώ στο ποδόσφαιρο έβλεπαν παντού σκάνδαλα και ας μην γνώριζαν το… σχήμα της μπάλας. Αλλά πλέον όλοι καταλαβαίνουν πως παίζεται το «παιχνίδι» στο… ελληνικό μπάσκετ.

Αυτά είναι θέματα που θα απασχολήσουν έτσι και αλλιώς αυτούς που θα μείνουν στο ελληνικό μπάσκετ ή λογικά σε ότι θα απομείνει από αυτό που θα λέγεται ελληνικό μπάσκετ. Δηλαδή τον Βασιλακόπουλο και τους φίλους του. Κατά τα άλλα ο Ολυμπιακός συνεχίζει σωστά τον δρόμο που ξεκίνησε. Τον δύσκολο δρόμο που απαιτεί θυσίες. Πήρε μια εξαιρετική απόφαση για το ματς με τον Προμηθέα μετά τον ορισμό του, όπως αποδείχτηκε λίγο μετά, ασθενή Αναστόπουλου.

Και με την απόφαση αυτή, για το κάλεσμα του κόσμου του στο ΣΕΦ, θέτει προ των ευθυνών τους όλους όσους ελέγχουν το μπασκετάκι. Όλους όσους τόσα χρόνια το χρησιμοποιούν ως «τσιφλίκι» τους, για να μοιράζουν κούπες και την… τράπουλα όπως επιθυμούν. Ας κάνουν ότι θέλουν, ας κάνει ο Βασιλειάδης ότι θέλει και μπορεί (τίποτα δηλαδή ως συνήθως) δεν απασχολεί πλέον κανέναν στην ευρύτερη οικογένεια του Ολυμπιακού.

Αλλά μέχρι τότε, μέχρι να φύγει από το βρωμερό ελληνικό μπάσκετ ο Ολυμπιακός, θα τους γλεντήσει!!! ΟΛΟΥΣ!

Για αυτό λοιπόν επαναλαμβάνω. Τέτοιες στιγμές δεν χωράνε οπαδικά. Το σημαντικό είναι να είναι καλά ο άνθρωπος και να μπορέσει να πάει στο ΣΕΦ για να κάνει την δουλειά του. Τόσος κόσμος θα μαζευτεί εκεί για να περιμένει ένα ιστορικό ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ