Οπαδοί έξω από το σπίτι του Αναστόπουλου

Οπαδοί έξω από το σπίτι του Αναστόπουλου

Το βράδυ της Τρίτης περίπου 100 οπαδοί βρέθηκαν έξω από σπίτι του διεθνή διαιτητή, Παναγιώτη Αναστόπουλου.

Εξω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης περίπου 100 οπαδοί. Οι συγκεκριμένοι, οι οποίοι δεν έφεραν διακριτικά, φέρονται να έβριζαν και να απειλούσαν τον διεθνή ρέφερι, ο οποίος έχει οριστεί να σφυρίξει το ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Στο σημείο υπήρχε ένα περιπολικό, το οποίο τις τελευταίες ώρες φρουρεί συνεχώς την οικεία του έμπειρου διαιτητή, ενώ στη συνέχεια δόθηκε σήμα και κατέφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Λίγο αργότερα, οι οπαδοί, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκια, αποχώρησαν από το σπίτι του Αναστόπουλου.

Οι οπαδοί φέρονται να έβριζαν τον διεθνή ρέφερι, ο οποίος αναμφίβολα είναι το πρόσωπο των ημερών, λόγω του ορισμού του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Πατρινούς, που είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Τετάρτης (8/5).

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το σπίτι του Αναστόπουλου, με την κατάσταση πάντως να έχει εξομαλυνθεί και να επικρατεί ηρεμία. Αλλωστε, όπως προαναφέραμε, οι οπαδοί που είχαν βρεθεί κάτω από την οικεία του διαιτητή, μετά την εμφάνιση των περιπολικών αποχώρησαν από το σημείο, χωρίς να συμβεί κάτι παραπάνω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ