MVP της 26ης αγωνιστικής ο Θιόντορ

MVP της 26ης αγωνιστικής ο Θιόντορ

Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός στο ματς με τον Κολοσσό και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP για την 26η αγωνιστική.

Η ΑΕΚ έτρεχε με… 100 στη Ρόδο και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα διέλυσε τον Κολοσσό με 106-69 για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Οι Κιτρινόμαυροι έκαναν το καθήκον τους και ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι ήταν ο Τζόρνταν Θίοντορ, ο οποίος πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση.

Ο έμπειρος άσος οδήγησε την ομάδα του σε ένα ακόμα ροζ φύλλο και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP της 26ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός με το σκοπιανό διαβατήριο, παρέμεινε στο παρκέ για 23:25 λεπτά, στα οποία είχε 17 πόντους με 4/6 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο της Basket League στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με -6 για την απόφασή του να μην κατέβει στο ματς με την Κύμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ