Παναθηναϊκός: «Περιμένουμε μήνυση από τη… Λίβερπουλ!»

Παναθηναϊκός: «Περιμένουμε μήνυση από τη… Λίβερπουλ!»

Στον Παναθηναϊκό σχολίασαν με ειρωνικό τρόπο τους παράγοντες του Ολυμπιακού για την επίσκεψη οπαδών στο σπίτι του Αναστόπουλου.

Με αφορμή τις πληροφορίες μερίδας ΜΜΕ, φιλικά προσκείμενες στον Παναθηναϊκό, για ταυτοποίηση από την αστυνομία πέντε οπαδών του Ολυμπιακού έξω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκρινε σκόπιμο να… τρολάρει τον Χρήστο Σταυρόπουλο.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ανακάλεσε στην τάξη και απείλησε με μήνυση τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος υποστήριξε πως: «ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού έξω από το σπίτι του Αναστόπουλου και τον έβριζαν».

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον ειρωνεύτηκε τότε λέγοντας: «Ε, καλά θα ήταν της Λίβερπουλ τότε».

Έτσι λοιπόν λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, η οποία δεν διαψεύστηκε, στον Παναθηναϊκό έλεγαν ειρωνικά: «Το νομικό επιτελείο μας είναι σε εγρήγορση και περιμένει τη μήνυση από τη… Λίβερπουλ».

Οι πράσινοι υποστήριζαν πως ήταν τουλάχιστον υποκριτική η στάση των «ερυθρολεύκων» που ούτε καν σχολίασαν την επίθεση και στη συνέχεια απειλούσαν με μηνύσεις όσους τους συνέδεαν με το συμβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ