Φιλικό τεστ με… καλεσμένο τον Αναστόπουλο!

Φιλικό τεστ με… καλεσμένο τον Αναστόπουλο!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έπαιξαν στο ΟΑΚΑ με διαιτητή τον Αθηναίο ρέφερι.

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, αλλά η είδηση δεν ήταν ούτε τα μικροπροβλήματα των Παπαπέτρου και Βουγιούκα, ούτε το σκορ.

Ήταν ασφαλώς η παρουσία του Παναγιώτη Αναστόπουλου, του πλέον συζητημένου προσώπου στο ελληνικό μπάσκετ τις τελευταίες ημέρες.

Ο Αθηναίος ρέφερι ορίστηκε από την ΚΕΔ μαζί με τους Ανδρικόπουλο και Καλδίρη να διευθύνει το φιλικό. Αυτή η εξέλιξη σημαίνει αυτόματα πως είναι διαθέσιμος για να διευθύνει παιχνίδια μετά το κώλυμα που δήλωσε για τον αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας.

Από εκεί και πέρα στο φιλικό δεν κρατήθηκε σκορ, με τους «πράσινους», όμως να παρουσιάζουν τη διαφορά δυναμικότητας και στα τέσσερα δεκάλεπτα.

Από πλευράς Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε ο Ίαν Βουγιούκας, λόγω προβλήματος στη μέση, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο εγκατέλειψε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, για τον ίδιο λόγο, όμως οι περιπτώσεις τους δεν εμπνέουν ανησυχία ενόψει πλέι οφ.

Από πλευράς ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν οι… μόνιμοι απόντες, Γιόνας Ματσιούλις, Βασίλης Καββαδάς, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Στέργιος Πράπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ