Παράταση στο ΑΣΕΑΔ, ξεκινούν τα πλέι οφ

Παράταση στο ΑΣΕΑΔ, ξεκινούν τα πλέι οφ

Ζητήθηκε από την ΕΟΚ/ΚΕΔ να αποσαφηνίσει τι ακριβώς ισχύει με τους δύο διαφορετικούς κανονισμούς που βρήκε, εκείνη ζήτησε διορία μέχρι την Δευτέρα και παρά την πίεση του Ολυμπιακού για άμεση απάντηση, αποφασίστηκε ότι θα εξετασθεί και πάλι η υπόθεση στις 20 Μαΐου

Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε κανονικά πρωτάθλημα στην Betshop Basket League μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Ο λόγος;

Σήμερα (16/5) ήταν προγραμματισμένη από το ΑΣΕΑΔ η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Τους Ερυθρολεύκους εκπροσώπησαν στα γραφεία του ΑΣΕΑΔ οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος αλλά και ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Μπαφές.

Ο δικαστής λοιπόν του Ανώτατου Συμβούλιου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκε δύο διαφορετικούς κανονισμούς αναφορικά με την ΚΕΔ, με τον πρώτο να λέει για μονομελή ή τριμελή Επιτροπή και τον δεύτερο για τριμελή ή πενταμελή. Ως όφειλε λοιπόν έσπευσε να ζητήσει διευκρίνηση από τον νομικό εκπρόσωπο της ΕΟΚ/ΚΕΔ Γιώργο Κόνιαρη, ο οποίος από την μεριά του θα καταθέσει το φάκελο της ΕΟΚ και της ΚΕΔ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Από την μεριά του ο Ολυμπιακός είχε ήδη έτοιμα τα δικά του υπομνήματα για να τα καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ, όμως μετά από αίτημα της ΕΟΚ, που έγινε δεκτό, η υπόθεση θα συνεχιστεί την Δευτέρα στις 12:00. Εννοείται πως η διορία που ζητήθηκε δεν ήχησε καλά στους Ερυθρόλευκους οι οποίοι ζήτησαν από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών να λυθεί άμεσα το θέμα και να δίνει η εκδίκαση της προσφυγής τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ