Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν κάνουμε πίσω, ο Ολυμπιακός είστε εσείς, όχι εμείς»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν κάνουμε πίσω, ο Ολυμπιακός είστε εσείς, όχι εμείς»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας για το μέλλον της, σχετικά με την συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε κλίμα συσπείρωσης έγινε ο διάλογος του Γιώργου Αγγελόπουλου με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, στο 12ο συνέδριο της Θύρας 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκ τω προέδρων των Ερυθρόλευκων ανέλυσε τα θέματα που τρέχουν για την ομάδα του Πειραιά και μίλησε για την κατάσταση, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «εμείς έχουμε αποφασίσει να μην κατέβουμε. Δε θέλουμε να συνεχίσουν να νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν οι Αρχές. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και θέλουμε να το πάμε μέχρι τέλους. Πρέπει όμως να ακούσουμε και τη δική σας άποψη διότι εσείς είστε ο Ολυμπιακός. ‘Όχι εμείς».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μετά από αυτήν την τοποθέτηση του Γιώργου Αγγγελόπουλου και τόνισαν: « πρόεδρε μέχρι να μας μιλήσεις είχαμε ένα άγχος. Εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπες. Συμφωνούμε απόλυτα να πορευτείτε με τον τρόπο που έχετε επιλέξει».

Και μάλιστα πρόσθεσε, «κοιτάξτε να δείτε. Με κάποιους από δω μέσα κρέμαγα πανό στα γήπεδα το 1990. Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας. Δε θα δουν τον Ολυμπιακό όπως τον θέλουν στην Α2. Ακόμη κι αν χρειαστεί να συμμετέχουμε στην Α2, θα δουν άλλη ομάδα. Με πιτσιρίκια και ταλέντα που θα προετοιμάζονται για την πρώτη ομάδα. Τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη δε θα τους δουν ποτέ στην Α2, όσο κι αν θέλουν».

Για να του πει εκπρόσωπος των οπαδών του Ολυμπιακού, «είμαστε μαζί σας όπου κι αν παίξετε. Έχετε επενδύσει εκατομμύρια ευρώ για τον Ολυμπιακό και θα σας στηρίξουμε».

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε ότι: «Ο Ολυμπιακός δεν είμαστε εμείς που επενδύουμε. Ο Ολυμπιακός είστε εσείς, ο κόσμος του. Εμείς τον αγαπάμε και επενδύουμε. Χωρίς εσάς όμως δε θα υπήρχε Ολυμπιακός. Σας θέλουμε δίπλα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ