Ο κόσμος καίγεται και ο Βασιλακόπουλος «μαλλιοτραβιέται» με τον Μπερτομέου

Ο κόσμος καίγεται και ο Βασιλακόπουλος «μαλλιοτραβιέται» με τον Μπερτομέου

Την ώρα που το ελληνικό μπάσκετ περνάει τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του, ο κρυπτόμενος Γιώργος Βασιλακόπουλος, βρήκε χρόνο να απαντήσει στον Μπερτομέου!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι σε άλλη διάσταση. Και το αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο. Δείχνοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να κάνει το καπρίτσιο του, δήθεν για το «καλό του ελληνικού μπάσκετ». Ο ίδιος άνθρωπος που κρύβεται και μεθοδεύει μια ολόκληρη κατάσταση, για να κάνει επίδειξη δύναμης, βάζοντας βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού μπάσκετ, ο ίδιος άνθρωπος που κρυβόταν και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα του Βασιλειάδη ούτε όταν η Κυβέρνηση προσπάθησε (έστω για τα μάτια του κόσμου) να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα αποφάσισε να… εμφανιστεί. Για να απαντήσει στον Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο Βασιλακόπουλος, λοιπόν, ενοχλήθηκε από την κριτική που του έκανε ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας και αποφάσισε να κάνει προσωπική δήλωση εναντίον του. Μάλιστα, ο κρυπτόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ, που έχει διαλύσει το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ με τις εμμονές και τις αντιλήψεις του, κατηγορεί τον Μπερτομέου ότι αυτός είναι που απαξιώνει τις εθνικές ομοσπονδίες και… διέσπασε το ευρωπαϊκό μπάσκετ, με στόχο να πληγούν οι εθνικές ομάδες και τα εγχώρια πρωταθλήματα. Αν μη τι άλλο, έχει χιούμορ…

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος:

«Ο άνθρωπος που συνειδητά και επιδεικτικά επί σειρά ετών αγνοεί και υποτιμά τις Εθνικές Ομοσπονδίες και με τις ενέργειές του επιδιώκει την απαξίωσή τους, αίφνης τις θυμήθηκε επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα εσωτερικά προβλήματα μιας λίγκας.

Ο άνθρωπος που με τις ενέργειες και τις πρακτικές του διέσπασε και δίχασε σε επικίνδυνο βαθμό το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει το θράσος να μιλά για παρεμβάσεις και εύρεση λύσεων.

Ο άνθρωπος που απροκάλυπτα στόχευσε τις Εθνικές ομάδες και τα εθνικά πρωταθλήματα, επιδιώκοντας με τους συνεργάτες του την υποβάθμιση των πρώτων και την συρρίκνωση ως και αφανισμό των δεύτερων χωρίς ίχνος ντροπής, τολμάει να εγκαλεί άλλους.

Ο άνθρωπος που βάζει τους αθλητές σε ανήθικα διλήμματα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες επειδή ορίζει αγώνες των ομάδων τους τις ίδιες ημέρες, μιλάει για εκβιασμούς και έλλειψη ελευθεριών.

Κύριε Μπερτομέου, δυστυχώς για εσάς, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ