Το ματς στον Παναθηναϊκό, η συνέχεια στα δικαστήρια

Το ματς στον Παναθηναϊκό, η συνέχεια στα δικαστήρια

Το φύλλο αγώνα έκλεισε στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 20-0 του Ολυμπιακού άνευ αγώνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Basket League. Το μέλλον του Ολυμπιακού αλλά και της... λίγκας θα κριθεί στα δικαστήρια.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν ενημερώσει από το πρωί της Δευτέρας (20/5) τους αρμόδιους φορείς πως δεν πρόκειται να κατέβουν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του Game 1 της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs της Basket League και τήρησαν στο ακέραιο την απόφασή του καθώς δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι Πράσινοι από πλευράς τους, έδρασαν σε συνθήκες αγώνα, προσήλθαν στο γήπεδο, έκαναν ζέσταμα στο ΟΑΚΑ και προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο και παρουσία του ιδιοικτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το τζάμπολ ήταν προγραμματισμένο για τις 19:00. Λίγα λεπτά πριν, τοποθετήθηκε ένα ρολόι στο κέντρο της γραμματείας το οποίο μέτρησε αντίστροφα 15 λεπτά που είναι ο προκαθορισμένος χρόνος αναμονής. Όταν τα λεπτά παρήλθαν και με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες δεν εμφανίστηκαν στο παρκέ του κλειστού του ΟΑΚΑ, οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος, Διαμαντής έκλεισαν το φύλλο αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το παιχνίδι με σκορ 20-0 (άνευ αγώνα) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Ήφαιστο Λήμνου.

Η μη παρουσία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, ήταν αυτό που ο Παναγιώτης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είχαν προαναγγείλει. Καθώς δεν είχαν καμία διάθεση να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση που δεν σέβεται την ομάδα.

Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για δύο υποθέσεις. Η πρώτη αφορά στην ακυρότητα της κλήρωσης διαιτητών της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League, λόγω της μη νόμιμης σύνθεσης της ΚΕΔ. Η δεύτερη προσφυγή αφορούσε την επικύρωση της βαθμολογίας από τον ΕΣΑΚΕ, που παράτυπα τέθηκε προς ψήφιση από τις ομάδες, παρότι εκκρεμούσε η παραπάνω δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης με την ΚΕΔ.

Η πορεία των άνωθεν υποθέσεων θα κρίνει εν πολλοίς και το μέλλον τόσο της ομάδας όσο και της ίδιας της Λίγκας.

«Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της α’ ομάδας Παναθηναϊκός με σκορ 20-0 λόγω μη προσέλευσης της ομάδας β’ Ολυμπιακός. Το φύλλο αγώνος έκλεισε στις 19:20»

Εδώ το φύλλο αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ