Σε σύγχυση ο… Φάρος

Σε σύγχυση ο… Φάρος

Προσπαθούν εναγωνίως στην ΚΕΔ/ΕΟΚ να σώσουν ότι σώζεται, μην έχοντας την δυνατότητα να ασχοληθούν με τις «λεπτομέρειες». «Λεπτομέρειες» που διασύρουν αυτούς και τα «παπαγαλάκια» του σαθρού «συστήματος» τους.

Πολλά και διάφορα μπορεί κανείς να πει αναφορικά με την νομιμότητα ή όχι της ΚΕΔ, γενικότερα όσα μαστίζουν το ελληνικό μπάσκετ. Σίγουρα όμως τις τελευταίες ημέρες, όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, είναι λες και παίζουν με την νοημοσύνη μας. Αποδεικνύουν τον λόγο για τον οποίο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έφτασαν στο «αμήν» και πάνε #mexritelous.

Ας δούμε όμως άλλη μια… λεπτομέρεια για την υπόθεση του Συμεωνίδη που ενώ ήταν αδιάθετος τελικά βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη. Δείχνοντας την μεγάλη σύγχυση στην οποία βρίσκεται ο… Φάρος αλλά και οι «φαροφύλακες» – «παπαγαλάκια» του σαθρού συστήματος του ελληνικού μπάσκετ.

Στις 3 Μαΐου η ΚΕΔ κλήρωσε-όρισε τους διαιτητές για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Στέλιο Συμεωνίδη να δηλώνει αδιαθεσία και να μην είναι στην αίθουσα, όπως λένε τα πρακτικά που είχαν κρατηθεί. Βέβαια ο ίδιος είπε στην Δίκη, 18 μέρες μετά, ότι ήταν στην μόνιμη κατοικία του τότε. Ας πάμε παρακάτω.

Ο αρχιδιαιτητής λοιπόν της ΚΕΔ, κατά τα λεγόμενά του στην Δίκη, υποστήριξε πως δύο μέρες μετά βρέθηκε στην ΚΕΔ και υπέγραψε. Ας το δεχτούμε λοιπόν, επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι, ότι ισχύει και αυτό, άρα στις 5 ή ακόμα και 6 (μπορεί να είναι τρεις οι μέρες ρε αδερφέ), ο κύριος Συμεωνίδης υπέγραψε τα πρακτικά για την 26η αγωνιστική.

Και ρωτάμε εμείς εδώ. Γιατί λοιπόν στις 16 Μαΐου η ΚΕΔ έστειλε στο ΑΣΕΑΔ το έγγραφο που αποκάλυψε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, από το οποίο έλειπε η υπογραφή του και όχι το… νέο έγγραφο που λέει πως υπέγραψε στη συνέχεια ο Στέλιος Συμεωνίδης;

Υπέπεσε σε τέτοια… γκάφα η ΚΕΔ; Μπέρδεψαν οι καλοί άνθρωποι τα έγγραφα; Ή είναι κάτι άλλο που εμείς ως καλή άνθρωποι με καθαρό μυαλό δεν γίνεται να το ξεστομίσουμε;

Θεωρούμε από την καλή μας την καρδιά ότι έγινε απλά λάθος ρε αδερφέ και εστάλη το πρώτο και όχι το τελευταίο. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι υπεγράφη μετά την αποστολή του εγγράφου της ΚΕΔ στο ΑΣΕΑΔ όταν κατανόησαν πως βρίσκονται σε δεινή θέση. Κάτι που αν είχε συμβεί θα ήταν παράνομο.

Γίνονται αυτά στον… Φάρο;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ