«Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Σλούκας»

«Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Σλούκας»

Δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι Κώστας Σλούκας αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού, αλλά και της Μπαρτσελόνα για ενίσχυση στη θέση των γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Ευρώπη και το γεγονός ότι το μέλλον του στην Φενέρμπαχτσε είναι αβέβαιο, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου.

Δημοσιεύματα τόσο από την Ισπανία αλλά και από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Έλληνας γκαρντ αποτελεί το πιο καυτό όνομα της αγοράς, με δεδομένο πάντα όμως ότι θα αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Τουρκίας. Το συμβόλαιό του λήγει και ο ίδιος εμφανίζεται προβληματισμένος για το τι θα γίνει, με την τουρκική ομάδα να βρίσκεται σε διαδικασία δομικών αλλαγών.

Πολλοί παίκτες της Φενέρ είναι κοντά στην έξοδο, ίσως και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Σλούκας εξετάζει όλα τα δεδομένα. Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες έχει βάλει όπως είναι λογικό, στο παιχνίδι της απόκτησης του Έλληνα διεθνή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα, αλλά και το ΝΒΑ, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για κάποια συγκεκριμένη ομάδα.

Στην Ισπανία όμως κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σλούκα από τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ως πρώτο στόχο τον Έλληνα γκαρντ. Μπορεί οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να ασχολούνται με τα τεκταινόμενα γύρω από το ελληνικό μπάσκετ, όμως έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Ολυμπιακός θα παραμείνει ανταγωνιστικός και δεν θα επηρεάσει κανείς και τίποτα τη δυναμική του συλλόγου.

Μάλιστα λέγεται ότι οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ ετοιμάζουν υπερβάσεις ενόψει καλοκαιριού, αφού θέλουν να δουν την ομάδα στο Final Four της Euroleague την επόμενη χρονιά. Παράλληλα, στην Τουρκία αναφέρουν ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σλούκα είναι πολύ καλές, ενώ και ο παίκτης σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα.

Οι Ισπανοί τονίζουν ότι η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Σλούκα για να τον πείσει να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, αν αποχωρήσει από τη Φενέρ, όμως ξεκαθαρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για να τον κάνει δικό του. Αν μάλιστα οι ερυθρόλευκοι καταθέσουν μια πρόταση που αρμόζει στον παίκτη, και την αξία του τότε είναι δεδομένο ότι ο Σλούκας δεν θα πει όχι, αφού αισθάνεται ότι έχει αφήσει μια δουλειά στη μέση. Όλα τα παραπάνω πιθανότατα να συμβούν αν μείνει ελεύθερος από την τούρκικη ομάδα, κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ