Ολυμπιακός: Γλυκοκοιτάζει Πάντερ, στο ραντάρ του οι Μαρίνκοβιτς και Ντόσον

Ολυμπιακός: Γλυκοκοιτάζει Πάντερ, στο ραντάρ του οι Μαρίνκοβιτς και Ντόσον

Στο φουλ οι μηχανές από τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι είναι στην αγορά και τρέχουν τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Με τα πράγματα να είναι ρευστά στον Πειραιά αναφορικά με του που θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στην επομενη σεζόν, θα έπρεπε οι Ερυθρόλευκοι να έχουν ρίξει ταχύτητα στις μεταγραφές τους και να αναμένουν τις εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι. Αντιθέτως, στους Πειραιώτες επικρατεί… καύσωνας συζητήσεων, με τον Ντέιβιντ Μπλατ διαρκώς να βλέπει προτάσεις στα χέρια του αναφορικά με παίκτες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός βρίσκεται στην πατρίδα του αυτό το διάστημα, όμως παραμένει «ενεργός» και καταστρώνει το πλάνο του ενόψει της νέας σεζόν.

Ονόματα λοιπόν έρχονται στο τραπέζι του Ολυμπιακού και κάποια από αυτά έχουν ήδη ξεχωρίσει. Με την υπόθεση του Κώστα Σλούκα να είναι στο επίκεντρο, χωρίς να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στην υπόθεσή του (ακούγεται έντονα πως θα παραμείνει κάτοικος Τουρκίας), οι Ερυθρόλευκοι κοιτούν και άλλους στόχους για την περιφέρειά τους.

Ενας από αυτούς είναι ο Κέβιν Πάντερ, γνωστός από το πέρασμά του απο το Λαύριο και την ΑΕΚ και νυν κάτοχος του FIBA Champions League, με την Βίρτους Μπολόνια. Είναι διαφορετικός παίκτης από τον Σλούκα βέβαια, αλλά η επιθετική του δυνατότητα, τον κάνουν ελκυστικότατο, με την ομάδα του Πειραιά να έχει ασχοληθεί μαζί του και κατά το παρελθόν.

Ταυτόχρονα αρέσει και ο Βάγια Μαρίνκοβιτς της Παρτιζάν, ένας 22χρονος γκαρντ-φόργουορντ, για τον οποίο ο Μπλατ μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Αυτήν την περίοδο ο Σέρβος παίζει τελικούς πρωταθλήματος απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, η περίπτωσή του είχε εξεταστεί και από την Φενέρμπαχτσε και αρέσει και με το παραπάνω στους Πειραιώτες.

Τέλος για την θέση του 2-3, εκτός από τον Όστιν Χόλινς που εντυπωσίασε στην Γερμανία με την Ράστα Βέχτα, αρχίζει και ανεβαίνει στην λίστα το όνομα του Σον Ντόσον της Μπανταλόνα. Προέρχεται απο τραυματισμό και αυτό είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για τον Ολυμπιακό, αφού πρέπει να εκτιμηθεί σε τι κατάσταση είναι.

Στους Ερυθρόλευκους από ότι φαίνεται έχουν μπει για τα καλά οι μηχανές σε εγρήγορση και ο σχεδιασμός έχει μπει ήδη σε μία τάξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ