Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μπέρδεμα» με Ντένμον!

Ο Ντένμον και ο ατζέντης του, Μίσκο Ρασνάτοβιτς, αμφισβητούν δημόσια τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό! Στον αέρα η επιστροφή του, παρά την επίσημη ανακοίνωση των Πράσινων!

«Μπέρδεμα» με Ντένμον! | to10.gr

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Μάρκους Ντένμον, αλλά ο μάνατζέρ του έχει… άλλη άποψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μόλις έγινε γνωστή η συμφωνία του αμερικανού με τους πράσινους διέψεσε τα πάντα!

Μέσω twitter έκανε γνωστό ότι: «Κάτι παραπάνω από επίσημο. Ο Μάρκους Ντένμον είναι ελεύθερος και θα αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του τις επόμενες ημέρες.

Δεν έχει συμβόλαιο με καμία ομάδα, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού. Κάθε πληροφορία περί υπογραφής του σε κάποια ομάδα είναι λάθος»!

Είναι προφανές πως υπάρχει πρόβλημα με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Ντένμον στον Παναθηναϊκό και το οποίο οι πράσινοι υποστηρίζουν πως είναι εν ισχύ, παρά την παρουσία του στην Κίνα και πως εκεί έπαιζε δανεικός.

Από την άλλη ο παίκτης ισχυρίζεται πως είναι ελεύθερος μια και το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό διακόπηκε όταν εκείνος πήγε στην Κίνα.

Δείτε το σχετικό tweet:

https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/1143267909038419970

UPDATE: Λίγη ώρα μετά τον διαβόητο Σέρβο ατζέντη, πήρε επίσημη θέση για το ζήτημα και ο ίδιος ο Ντένμον. Αναφέροντας πως δεν έχει υπογράψει με καμία ομάδα και πως είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα συμφωνήσει μαζί του. «Για όποιον ενδιαφέρεται, δεν έχω υπογράψει με καμία ομάδα ακόμη και είμαι ελεύθερος και ανοικτός να συζητήσω οποιαδήποτε πρόταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ!

https://twitter.com/MizzouMonster12/status/1143277333551419394