Οριστικό: Τέλος ο Τίμα από τον Ολυμπιακό

Οριστικό: Τέλος ο Τίμα από τον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του Λετονού φόργουορντ από το λιμάνι του Πειραιά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10» για την χρυσή τομή των δύο πλευρών για το...διαζύγιο.

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του Λετονού φόργουορντ από το λιμάνι του Πειραιά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10» για την χρυσή τομή των δύο πλευρών για το…διαζύγιο.

Όπως σας ενημερώσαμε τις προηγούμενες ημέρες στο «10», ο Ολυμπιακός ήταν σε επικοινωνία με τον ατζέντη του Γιάνις Τίμα, για λυθεί το συμβόλαιό του.

Οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζοντας την επιθυμία του Λετονού φόργουορντ να συνεχίσει την καριέρα του στην Χίμκι, το μοναδικό πράγμα που είχαν να διευθετήσουν ήταν το πώς θα συμβεί αυτό.

Οι δύο πλευρές έβλεπαν ως θετικό το σενάριο η νέα του ομάδα, να του καλύψει το συμβόλαιο της δεύτερης χρονιάς του στο Λιμάνι, κάτι που τελικά διευθετήθηκε μετά τις τελευταίες επαφές που είχε ο Ολυμπιακός μαζί του.

Ο Γιάνις Τίμα δεν μπόρεσε ποτέ να ενταχθεί στο σύνολο των Ερυθρόλευκων, είδε τον χρόνο του να περιορίζεται (όπως και ο ρόλος του) και αυτος ήταν ο λόγος για να φύγει δανεικός για την Χίμκι στα μέσα της σεζόν.

Σε άκρως φιλικό κλίμα οι δύο πλευρές έβγαλαν το… διαζύγιο, με τον Τιμα να είναι ελεύθερος να συνεχίσει για τις επόμενες σεζόν στην Μόσχα με την ομάδα του Ριμάντας Κουρτινάιτις.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασία της με τον Γιάνις Τίμα στον οποίο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ