Παπαμακάριος : «Χαρούμενος που επιστρέφει το All Star Game»

Παπαμακάριος : «Χαρούμενος που επιστρέφει το All Star Game»

Ο Μανώλης Παπαμακάριος έγραψε στον ΕΣΑΚΕ για το ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, αλλά και το All Star Game της Basket League. που αναμένεται να γίνει στην Πάτρα.

Για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι (9η αγωνιστική) με τον Κόροιβο Αμαλιάδας το Σάββατο (16/12, 18:30) τοποθετήθηκε ο γκαρντ του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου Μανώλης Παπαμακάριος.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο All Star Game της Basket League που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, δηλώνοντας χαρούμενος που επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Παπαμακάριος:

«Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες και δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας εκτός από τη νίκη. Στο ματς με τον Κόροιβο πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις, πρέπει να αποτινάξουμε το άγχος από πάνω μας όσο πιο νωρίς γίνεται.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από το γεγονός ότι ο Κόροιβος δεν έχει νικήσει εκτός έδρας. Δεν έχει κάνει τυχαία τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα στα τελευταία παιχνίδια, είναι ότι δεν έχουμε σταθερότητα στην απόδοση μας.

Ακόμη και ένα λεπτό να μην παίξεις καλά, μπορεί να το πληρώσεις. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας βοηθήσει όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Τον έχουμε πικράνει τελευταία αλλά θα επανορθώσουμε. Εκτός από το ματς που έρχεται, είμαι πολύ χαρούμενος διότι όλη την εβδομάδα αυτή, ακούω ευχάριστα νέα για το All Star Game που επιστρέφει και θα γίνει στην Πάτρα.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη το All Star και είναι θετικό ότι αυτή η γιορτή θα γίνει στην επαρχία όπως πριν από μερικά χρόνια στα Χανιά που ήταν και το τελευταίο. Τέτοιες εκδηλώσεις φέρνουν τον κόσμο στον αθλητισμό, στα γήπεδα, στο μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ