«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τζαμάαλ Φρανκλίν» (vids)

«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τζαμάαλ Φρανκλίν» (vids)

Οι Αμερικανοί αναφέρουν ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης καλοβλέπει την περίπτωση του 27χρονου γκαρντ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κίνα.

Την περίπτωση του Τζαμάαλ Φρανκλίν φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα από την Αμερική.

Ο Φρανκλίν είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως δυάρι και τις τελευταίες σεζόν έπαιζε στην Κίνα, ενώ θα λάβει μέρος στο Summer League του ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς. Πρόκειται για έναν δεινό σουτέρ, όπως αυτούς που ψάχνει ο Αργύρης Πεδουλάκης για την περιφέρεια του Τριφυλλιού, καθώς στην Κίνα είχε μέσο όρο 30 πόντους σε κάθε αγώνα.

Συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν έπαιξε σε 39 ματς με τους Sichuan Blue Whales, έχοντας μέσο όρο 32.3 πόντους, με 49.6% στα σουτ εντός παιδιάς, 30% στα τρίποντα και 85% στις βολές, ενώ παράλληλα είχε 9.9 ριμπάουντ και 7.9 ασίστ.

Ο Τζαμάαλ Φρανκλίν έγινε draft του 2013 από τους Γκρίζλις και φόρεσε τα χρώματα της ομάδας του Μέμφις στην πρώτη του σεζόν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Ντένβερ Ναγκετς, αλλά και στη D – League. Το επόμενο διάστημα, όπως προαναφέραμε, θα λάβει μέρος στο summer league με στόχο να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με τους Αμερικάνους να τον παρουσιάζουν ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ