Το… κατενάτσιο και ο Φριντέτ

Το… κατενάτσιο και ο Φριντέτ

Το παρασκήνιο του «ναυαγίου» στη μεταγραφή του Στρέλνιεκς και η στροφή στον Αμερικανό μπόμπερ.

Παναθηναϊκός και Στρέλνιεκς βρίσκονταν στην διαδικασία ανταλλαγής των συμβολαίων συζητώντας τους επιμέρους όρους της επικείμενης συνεργασίας τους.

Ο Λετονός γκαρντ είχε συμφωνήσει να παίξει στο ΟΑΚΑ, αλλά η συμφωνία έπρεπε να «χτιστεί» με όρους, opt out, ρήτρες, τρόπο καταβολής των χρημάτων και όλα όσα αποτελούν τα… παρελκόμενα, πλην όμως σημαντικά ζητήματα εντός deal.

Ο ατζέντης του Στρέλνιεκς από την Κρήτη στην οποία βρισκόταν στις αρχές της εβδομάδας για το παγκόσμιο Κύπελλο εφήβων είχε έρθει στην Αθήνα και είχε συναντηθεί με τους παράγοντες του «τριφυλλιού» συζητώντας και δουλεύοντας τον τρόπο με τον οποίο θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Μέχρι εδώ όλα καλά και άπαντες περίμεναν την οριστική απάντηση του παίκτη στην τελική πρόταση που του είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός περίπου στα μέσα της εβδομάδας.

Εκεί άρχισαν οι… καθυστερήσεις. Ο Λετονός είναι αλήθεια πως είχε πολύ καλή πρόταση από τη Χίμκι, την οποία επεξεργαζόταν, αλλά παράλληλα ψαχνόταν μέσω του ατζέντη του για κάτι ακόμα καλύτερο.

Κι αυτό βρέθηκε μια και ο Δημήτρης Ιτούδης αποφάσισε να του εμπιστευθεί μια θέση στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας καταθέτοντάς του μια πολύ καλή πρόταση.

Στον Παναθηναϊκό από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και είχαν καλέσει τον παίκτη να αποφασίσει οριστικά, άρχισαν να κάνουν δεύτερες σκέψεις για το πόσο… φανατικά σταθερός ήταν στην απόφασή του να παίξει στο ΟΑΚΑ ο Λετονός. Βλέποντας πως ούτε και το Σάββατο υπήρξε εξέλιξη, κατάλαβαν πως ο Στρέλνιεκς απλώς κέρδιζε χρόνο έχοντάς τους στο… περίμενε και αποφάσισαν να δράσουν.

Ενεργοποίησαν το plan b αλλάζοντας βέβαια τον σχεδιασμό τους και κινήθηκαν για την απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ