Παναθηναϊκός : Ο Ουάιλι και το… ταντέο

Παναθηναϊκός : Ο Ουάιλι και το… ταντέο

Η Γκραν Κανάρια προσπαθεί να πείσει τον Αμερικανό να μείνει στη Κανάρια Νησιά.

Ο Τζέικομπ Ουάιλι υπολογίζεται ως παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού έχει ανακοινώσει την απόκτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αλλά ασφαλώς δεν είναι ακόμα παίκτης των πρασίνων.

Ο λόγος δεν είναι μόνο το letter of clearence και οι διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, αλλά και το γεγονός ότι έως τις 30 Ιουλίου έχει όρο να «βγει» από τη συμφωνία εάν βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Φυσικά οι πιθανότητες να το καταφέρει δεν είναι πολλές και στον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να ανησυχούν. Ωστόσο το κενό αυτό προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί η Γκραν Κανάρια!

Με τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της λοιπόν η ισπανική ομάδα κάνει προσπάθεια να τον μεταπείσει και να παραμείνει στα Κανάρια Νησιά. Μάλιστα τον δήλωσε στη λίστα των διαθέσιμων παικτών της ενόψει του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά και στους πιθανούς παίκτες στους οποίους θα πρέπει να πληρωθεί το ταντέο!

Είναι το δικαίωμα που έχει μια ισπανική ομάδα να ματσάρει την προσφορά, εφόσον μια άλλη από την ίδια χώρα καταθέσει πρόταση σε παίκτη της.

Στον Παναθηναϊκό επιμένουν πως δεν έχει αλλάξει κάτι στο σχεδιασμό της ομάδας και απλώς το θέμα είναι τυπικό μέχρι να ντυθεί και επίσημα στα πράσινα ο Αμερικανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ