Ντιλρόι Τζέιμς κατά ΑΕΚ: «Πληρώστε αυτά που μου χρωστάτε»

Ντιλρόι Τζέιμς κατά ΑΕΚ: «Πληρώστε αυτά που μου χρωστάτε»

Ευθεία επίθεση από τον Ντιλρόι Τζέιμς κατά της ΑΕΚ μέσω... instagram, με τον πρώην παίκτη της Ένωσης να ζητάει άμεσα την αποπληρωμή των χρημάτων που δικαιούται.

Ο Ντιλρόι Τζέιμς εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ, ζητώντας να του καταβληθούν άμεσα τα χρήματα που του οφείλει η Ένωση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξέσπασε κατά της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» και ζήτησε τα δεδουλευμένα του, τονίζοντας ότι τον κοροϊδεύουν και πως του λένε συνεχώς ψέματα.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Τζέιμς αναφέρθηκε και στον γιο του, ο οποίος πάσχει από αυτισμό, όπως είχε αποκαλύψει και σε παλιότερη συνέντευξη του, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως η ΑΕΚ γνωρίζει για την κατάσταση του και τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο ο ίδιος όσο και το παιδί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τζέιμς στο Instagram:

«Τις δύο σεζόν που είμαι εδώ, είμαι επαγγελματίας, με αγάπη, τιμή και σεβασμό από μένα στους ανθρώπους και τον οργανισμό της ΑΕΚ.

Όλοι υπογράφουμε συμβόλαια για ένα λόγο. Αν ένας παίκτης δεν τηρήσει αυτό το συμβόλαιο, θα τιμωρηθεί από την ομάδα και η ομάδα θα το κάνει με μηδενικό δισταγμό.

Κάθε παίκτης που πάει στο εξωτερικό το κάνει για την αγάπη που έχει για το παιχνίδι και την αγάπη που έχει για την οικογένειά του, την οποία μπορεί να δώσει.

Έχω έναν γιο. Ο οργανισμός της ΑΕΚ ΞΕΡΕΙ ότι έχω έναν γιο, τη βοήθεια και τη σπουδαία προσοχή που χρειάζεται, όμως μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα μου ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ και δοκιμάζουν την υπομονή μου ως άνδρα, ως πατέρα και ως πάροχο.

Οπως άρχισα αυτό το κομμάτι, προς την ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ. Παρακαλώ προσπαθήστε το και πληρώστε στους παίκτες αυτά που τους χρωστάτε.

Παίρνετε φαγητό από τα στόματα οικογενειών. Και ξέρουμε ότι δεν θέλετε να το κάνετε στους δικούς σας. Ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ