Ανανέωσε με Λαύριο ο Λούντζης

Ανανέωσε με Λαύριο ο Λούντζης

Ο Μιχάλης Λούντζης θα παραμείνει κάτοικος Λαυρίου, ανανεώνοντας τη συνεργασία του για 1+1 χρόνια.

Στο Λαύριο θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Λούντζης, με την ομάδα να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι Λαυριώτες παρέμειναν τελικά στην Basket League, παίρνοντας το ΑΦΜ της Κύμης.

Ο 21χρονος, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ομάδα του Λαυρίου, με την οποία «μέτρησε» 6.5 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 1.4 κλεψίματα στην Basket League κατά μέσο όρο. Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού τις προηγούμενες μέρες απασχόλησε και την ΑΕΚ, αλλά τελικά ο νεαρός γκαρντ υπέγραψε στο Λαύριο για 1+1 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Παραμένει «Λαυριώτης» ο Μιχάλης Λούντζης! Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Λούντζη για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Ο Μιχάλης αποφάσισε να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του «κλείνοντας τα αυτιά του» στις προτάσεις που είχε ενώ παράλληλα, η ομάδα του Λαυρίου να στηριχθεί πάνω του, παρά τον τραυματισμό του.

Ο Μιχάλης Λούντζης την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο σε 21 αγώνες: 6.5 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 1.4 κλεψίματα.

Η διοίκηση & το προπονητικό team της ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζουν μεθοδικά την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και τη δημιουργία ομάδας, με γερές βάσεις, που θα κάνει τον κόσμο της περήφανο!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ