Πάει για Γιάνκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Πάει για Γιάνκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς για την ενίσχυση του στη θέση «3», με την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ ωστόσο να μην είναι εύκολη.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, όμως σιγά σιγά πρέπει να μπει σε μια κανονικότητα. Ο Κώστας Φλεβαράκης και οι άνθρωποι της ΚΑΕ προχωρούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, και μετά την αποχώρηση του Λίνου Χρυσικόπουλου βρίσκονται σε αναζήτηση ενός φόργουορντ.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ από την ελληνική αγορά, παρά τις δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι από τις λίγες περιπτώσεις που μπορεί να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ αλλά και με συγκεκριμένο ποσό.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και έχουν επαφές και η διαφορά στο οικονομικό δεν είναι τεράστια. Ωστόσο η περίπτωση του Γιάνκοβιτς είναι δύσκολη για τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο 29χρονος προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Χολαργού και κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Βαλένθια, Άρη και Ανδόρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ