Τα στατιστικά από το Ιωνικός – Λαύριο

Τα στατιστικά από το Ιωνικός – Λαύριο

Τα στατιστικά του Ιωνικός - Λαύριο από τον ΕΣΑΚΕ.

Τα στατιστικά του Ιωνικός – Λαύριο μέσα από τα «μάτια» του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Η στιγμή της πρώτης εμφάνισης του Ιωνικού Affidea στην Basket League έφτασε. Η ομάδα της Νίκαιας υποδέχεται το Λαύριο Megabolt στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, για να επιστρέψει στη “μεγάλη” κατηγορία έπειτα από 32 χρόνια, αφού η τελευταία παρουσία της σε αυτήν ήταν τη σεζόν 1986-87 όταν και σε Πρωτάθλημα 10 ομάδων, τερμάτισε τελευταία και υποβιβάστηκε.

Σε εκείνη την ομάδα του Ιωνικού, την τελευταία που αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, είχαν συμμετοχή οι: Κώστας Αλεξανδρίδης, Κώστας Πετρίδης, Οδυσσέας Αντωνίου, Βαγγέλης Περτέσης, Χρήστος Μπιλιας, Στάθης Σαρανταένας, Γιώργος Καλαφατάκης, Φώτης Κατσικάρης, Θόδωρος Χατζησμάλης, Γιώργος Λαζάρου, Μάκης Λαουτάρης και Στράτος Μπαρμπαγιάννης.

Το Λαύριο Megabolt ετοιμάζεται για την 5η παρουσία του στην Basket League στην οποία έχει ξεπεράσει τα 100 παιχνίδια, μετρώντας 41 νίκες και 67 ήττες. Στις τέσσερις προηγούμενες πρεμιέρες του, είχε μοιρασμένα αποτελέσματα, νικώντας το 2016 και το 2017 εντός έδρας την Κύμη με 75-69 και 78-65 αντίστοιχα ενώ ηττήθηκε το 2015 στην Καβάλα με 68-66 και πέρσι εντός έδρας από τον Άρη με 70-73.

ΙΩΝΙΚΟΣ AFFIDEA

*Ο Μάριος Μπατής που επιστρέφει στην Basket League έπειτα από 4,5 χρόνια (τελευταία παρουσία του το 2014-15 με τον Απόλλωνα Πάτρας) και με την επόμενη συμμετοχή του, θα μπει στην πρώτη 40άδα των παικτών του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Προς το παρόν μοιράζεται την 40ή θέση με τον Λάζαρο Αγαδάκο έχοντας από 309 παιχνίδια.

*Ένα εύστοχο δίποντο θα είναι αρκετό για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη προκειμένου να του δώσει τη 14η θέση της σχετικής λίστας στην κατηγορία, αφού τη μοιράζεται με τον Αλφόνσο “Μπακ” Τζόνσον, έχοντας από 964.

*Με τρεις εύστοχες βολές ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα φτάσει τις 100 στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

*Η πρώτη νίκη του Λαυρίου στο φετινό Πρωτάθλημα θα είναι η 42η στην ιστορία του στην κατηγορία και με αυτήν θα “πιάσει” τον Παπάγου στην 25η θέση της σχετικής λίστας από το 1992-93. Βέβαια οι “Στρατηγοί” μετρούν 31 περισσότερα παιχνίδια.

*Ο Κουέντον ΝτεΚόζι χρειάζεται τρία εύστοχα δίποντα και τέσσερις εύστοχες βολές, για να φτάσει σε τριψήφιους αριθμούς και στις δύο κατηγορίες.

*Έξι αμυντικά ριμπάουντ μακριά από τα 300, βρίσκεται ο Γιάννης Κουζέλογλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ