Άρης : Αποχωρεί και ο Μπένσον

Άρης : Αποχωρεί και ο Μπένσον

Ο Κιθ Μπένσον βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού, όπως ανακοίνωσε ο Άρης, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις για να λυθεί η συνεργασία τους.

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Άρη! Μετά τους Βον, Μόραντ, Πέτγουεϊ και ο Κιθ Μπένσον είναι στην πόρτα της εξόδου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει πως ο Αμερικανός έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Οι κίτρινοι στην ανακοίνωση τους ανέφεραν πως βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, ούτως ώστε να λυθεί η συνεργασία τους, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να επωμίζεται το βάρος της εύρεσης του αντικαταστάτη του στην γραμμή των ψηλών.

Ο Μπένσον τη φετινή σεζόν ήταν ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Άρη, μετρώντας 10.3 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.3 μπλοκ κατά μέσο όρο σε 9 παιχνίδια στην  Α1 και 63. πόντους, 4 ριμπάουντ και 0.6 μπλοκ σε ισάριθμους αγώνες στο Basketball Champions League.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης

«Ο Keith Benson έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού και η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του Αμερικάνου παίκτη, για τον τρόπο με τον οποίο θα λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ