Basket League: Οι προβολείς σε ΟΑΚΑ και Θεσσαλονίκη

Basket League: Οι προβολείς σε ΟΑΚΑ και Θεσσαλονίκη

Η ΑΕΚ φιλοξενεί το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στα δύο σημαντικότερα ματς της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Πλήρες το μπασκετικό μενού για τους φίλους του αθλήματος σήμερα Σάββατο (19/10). Η 4η αγωνιστική της Basket League βρίσκεται προ των πυλών και υπόσχεται αρκετό θέαμα, με 6 από τα παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα και μόλις ένα (Λαύριο-Ήφαιστος) να γίνεται την Κυριακή (20/10).

Η ΑΕΚ με ηθικό… ακμαιότατο και φόρα από την ευρεία νίκη επί της Ορτέζ για το Basketball Champions League, φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ το φιλόδοξο και αήττητο ως ώρας Περιστέρι που συνεχίζει την περσινή εκπληκτική πορεία του. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα προέρχονται και αυτοί από νίκη επί της Γκαζιαντέπ και μάλιστα εκτός έδρας για την ίδια διοργάνωση.

Στα αγωνιστικά οι δύο ομάδες θα έχουν από μια απουσία με τη Βασίλισσα να μην υπολογίζει τον  Στέφαν Γιάνκοβιτς λόγω τραυματισμού στον ώμο και το Περιστερι να έχει να αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα την απουσία του Κίνγκσλεϊ Μόουζες λόγω διαστρέμματος.

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην PAOK Sports Arena στη Θεσσαλονίκη. Αμφότερες οι ομάδες δεν βρίσκονται σε καλό… φεγγάρι μιας και προέρχονται από ήττες στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις από Μπεσίκτας και Αρμάνι αντίστοιχα και θέλουν να παρουσιάσουν μια εικόνα σαφώς βελτιωμένη εντός των τειχών.

Ο τραυματίας Παππάς και ο Μπέντιλ που δεν είναι δηλωμένος για τα ματς της Basket League θα είναι οι απουσίες που θα πρέπει να διαχειριστεί ο Αργύρης Πεδουλάκης την ώρα που ο Δικέφαλος του Βορρά κατεβαίνει πάνοπλος στην αναμέτρηση.

Ο Πανιώνιος που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τον ταπεινωτικό αποκλεισμό για το Κύπελλο Ελλάδος από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και ψάχνει την πρώτη του νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο το οποίο και υποδέχεται. Οι κυανέρυθροι θα παραταχθούν με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Λίβανο μετά την απόλυση του Γώργου Σκαραφίγκα, ενώ έχει ενδιαφέρον και το ντεμπούτο του Σαμάντρο Σάμιουελς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στα άλλα ματς της ημέρας ο Άρης θέλει να «διπλώσει» τις νίκες του κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας τον οποίο υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη με τον Μποχωρίδη στα πιτς και τον Μόρις αμφίβολο για τους κίτρινους, την ώρα που ο Προμηθέας Πατρών προερχόμενος από τη μεγάλη νίκη επί της Ουλμ για το EuroCup, αναμετράται με τους Ροδίτες του Κολοσσού.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή (20/10) με τον αήττητο Ήφαιστο να δοκιμάζεται εκτός έδρας από το Λαύριο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 19/10
Πανιώνιος-Ρέθυμνο 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
Άρης-Ιωνικός Νίκαιας 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
Προμηθέας Πάτρας-Κολοσσός Ρόδου 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
Λάρισα-Ηρακλής 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
ΑΕΚ-Περιστέρι 17:00 (COSMOTE Sport 4)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 17:30 (ΕΡΤ Sports)

Κυριακή 20/10
Λαύριο-Ήφαιστος Λήμνου 17:45 (ΕΡΤ2)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ