Ιωνικός – Λάρισα 68-64

Ιωνικός – Λάρισα 68-64

Σ’ ένα ματς ντέρμπι από την αρχή ως το τέλος, ο Ιωνικός αποδείχθηκε καλύτερος στις λεπτομέρειες κι έτσι λύγισε την αντίσταση της Λάρισας

Όσοι περίμεναν εύκολη επικράτηση του Ιωνικού διαψεύστηκαν. Η Λάρισα πρόβαλλε σκληρή αντίσταση, αλλά στο τέλος λύγισε στις λεπτομέρειες (68-64) και σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις το… αποτέλεσμα είναι που μετράει. Η ομάδα της Νίκαιας έκανε την τρίτη συνεχόμενη νίκη, με τον Νίκο Βετούλα στον πάγκο της, ενώ η ομάδα του κάμπου δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης, που όμως δεν συνοδεύονται από ανάλογα αποτελέσματα, καθώς μια νίκη στην Αθήνα θα ήταν… χρυσάφι.

Το σύνολο του Βασίλη Φραγκιά ήταν καθέτως ανταγωνιστικό κι έβαλε πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους, που για αρκετή ώρα κυνηγούσαν στο σκορ, που πάντως σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ξέφυγε υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας. Ο Ιωνικός πλησίασε στον πόντο (51-52) με πρωταγωνιστή τον Μπαρτ και πέρασε μπροστά με 62-59, για να πάει από εκεί και πέρα το ματς στις βολές, στις λεπτομέρειες, εκεί όπου δεν διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα.

Ο Μπαρτ ήταν αιχμή του δόρατος, ο Μαυροκεφαλίδης αν κι άστοχος ήταν καθοριστικός, ενώ κι ο Τζόουνς είχε συμμετοχή με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Χαραλαμπόπουλος είχε 5 πόντους κι 6 ασίστ. Στην αντίπερα όχθη η Λάρισα είχε τρεις διψήφιους παίκτες, δίχως να υπάρχει κάποιος που δεν πρόσφερε, αλλά μαζεύοντας πόντους σχεδόν απ’ όλους όσους χρησιμοποίησε ο προπονητής της.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 31-32, 44-50, 68-64.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ