Επίσκεψη των οπαδών του Άρη στ’ αποδυτήρια της ομάδας

Επίσκεψη των οπαδών του Άρη στ’ αποδυτήρια της ομάδας

Η ήττα από τον Κολοσσό πυροδότησε αντιδράσεις από την πλευρά του κόσμου, που αρχικά αποδοκίμασε και μετά επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του Άρη

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους παίκτες του Άρη ότι δεν προσπάθησαν, καθώς λύγισαν στη δεύτερη παράταση, αλλά και κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι η ομάδα έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα. Όπως και να ‘χει, οι οπαδοί του «Αυτοκράτορα» πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και μετά το τέλος του αγώνα επισκέφτηκαν τους παίκτες στ’ αποδυτήρια, θέλοντας να τους θυμίσουν πού βρίσκονται και ποια φανέλα φορούν.

«Οι παίκτες δεν μίλησαν, οι οπαδοί έχουν δίκιο από την πλευρά τους. Θέλουν να κερδίζει η ομάδα. Δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις και αυτό είναι παρά πολύ άσχημο για όλους τους φιλάθλους του Άρη. Είναι δύσκολο πιο πολύ γι’ αυτούς, που τρέχουν χωρίς να έχουν κάτι να κερδίσουν, ενώ εμείς, παίκτες, προπονητές, κάτι κερδίζουμε. Το θέμα είναι κατά πόσο πιστεύει ο κόσμος ότι οι παίκτες έχουν να δώσουν περισσότερα μέσα στο γήπεδο και δεν τα δίνουν. Τότε είναι τελείως διαφορετικό» είπε χαρακτηριστικά ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

«Ήταν άλλο ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα, μέσα στην έδρα μας. κάτι που το κάνει πολύ πιο άσχημο. Πιστεύω ότι είχαμε έρθει σε αρκετά καλή κατάσταση για το παιχνίδι, αλλά η ροή του μας διάψευσε. Δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε.

Είχαμε κάποιες αδυναμίες στην περιφερειακή άμυνα, με αποτέλεσμα να δώσουμε σουτ σε παίκτες, οι οποίοι έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα, στο ένας εναντίον ενός. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, αν δεν κάναμε παιδαριώδη λάθη. Πιο μεγάλο ήταν αυτό που κάναμε φάουλ, που δεν έπρεπε στα 57’’ πριν το τέλος και βάλαμε τον Κολοσσό πολύ γρήγορα στο παιχνίδι. Εκεί δημιουργήθηκαν άσχημες καταστάσεις για μας. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, έχει καλή ομάδα.

Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα, ότι μπορεί να κάνει καλύτερα πράγματα. Η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολη».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενίσχυσης, «έχουμε συζητήσει αρκετές φορές με τη διοίκηση, αλλά για να γίνουν ορισμένα πράγματα, πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Είναι ένα θέμα που θα το συζητήσω με τη διοίκηση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάποια αλλαγή αυτή την περίοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ