Το ύφος του Ηλία Ζούρου απέναντι στον Μάκη Γιατρά (vid)

Το ύφος του Ηλία Ζούρου απέναντι στον Μάκη Γιατρά (vid)

Εντάξει, καθένας μπορεί να καταλάβει ότι ο Ηλίας Ζούρος είχε ανεβασμένους σφυγμούς, αλλά υπάρχει και κάτι που λέγεται συναδελφικότητα

Ο Ηλίας Ζούρος είναι ένας από τους τζέντλεμαν των ελληνικών γηπέδων. Άνθρωπος με κουλτούρα, χαμηλών τόνων, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Ακόμα κι οι… καλύτεροι του είδους έχουν τις κακές τους στιγμές και μια από αυτές θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ο προπονητής του Περιστερίου, δίνει με το… ζόρι το χέρι στον Μάκη Γιατρά, λίγο μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης στην Πάτρα.

Μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι είχε ανεβάσει σφυγμούς. Ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, ύστερα από ένα πραγματικό ντέρμπι, με ένταση και πολύ πάθος. Το αντιλαμβανόμαστε, αλλά από τη στιγμή που έληξε η αναμέτρηση, όφειλε να δώσει το χέρι στον αντίπαλο προπονητή (και συνάδελφό του), με τρόπο που να μην είναι προσβλητικός.

Όλα τα… λεφτά είναι η αντίδραση του κόουτς του Προμηθέα, ο οποίος μένει αποσβολωμένος, ενδεικτικό του ότι δεν περίμενε τέτοια αντίδραση. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν υπήρξε κάποια ένταση μεταξύ των δύο πάγκων, ούτε κάποια πρόκληση από την πλευρά των γηπεδούχων, που να δικαιολογεί τη συγκεκριμένη στάση.

Τη θεωρούμε μια από τις (ελάχιστες) κακές στιγμές του κόουτς Ζούρου και προχωράμε παρακάτω. Το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ