Βετούλας : «Υπήρχαν πράγματα που δεν βγήκαν προς τα έξω»

Βετούλας : «Υπήρχαν πράγματα που δεν βγήκαν προς τα έξω»

Ο Νίκος Βετούλας είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Τι αποκάλυψε για τα… προβλήματα της ομάδας

Η νίκη συνήθως καλύπτει τα πάντα. Όταν είναι δύσκολη (εξαρτάται από τον αντίπαλο), έρχεται με καλή εμφάνιση και μάλιστα εκτός έδρας, τότε έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία κι είναι… βάλσαμο. Ο Νίκος Βετούλας είχε μόνο καλά λόγια να πει, για τους παίκτες του Ιωνικού Νικαίας Affidea:

«Θεωρώ πως λόγω του ότι προερχόμασταν από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα και μια άσχημη εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα, ο βαθμός συγκέντρωσης και η θέληση που είχαμε για να κερδίσουμε, ήταν πολύ υψηλά. Η συγκέντρωση και το διάβασμα στην άμυνα, μας έδωσαν τη δυνατότητα να είμαστε από νωρίς οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Σε αυτό βοήθησε κι η ευστοχία που είχαμε από την περιφέρεια, που έδωσε τη λύση όποτε ο Ήφαιστος πλησίαζε».

Αυτή την εβδομάδα η διαιτησία ήταν «μια χαρά. Έτσι νομίζω», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πατρινός προπονητής, που αποκάλυψε ότι η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν χωρίς προβλήματα γι’ αυτόν και τους παίκτες του:

«Είχαμε πολλά πράγματα αυτή την εβδομάδα (όχι αγωνιστικά) παρόλο που δεν βγαίνουν προς τα έξω. Όλη την εβδομάδα, ο Στιβ Μπαρτ δεν προπονήθηκε καθόλου, ο Τζαμάλ (Τζόουνς) έκανε τρεις προπονήσεις, έδωσαν όμως όλοι το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε μια ομάδα που έχει δείξει στο φετινό πρωτάθλημα ότι παίζει πολύ καλή άμυνα και βρίσκεται σε τέτοια θέση. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ήφαιστο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ