Ξανθόπουλος: «Η ΑΕΚ μου χρωστάει πριμ από πρόπερσυ και μισθούς από πέρυσι»

Ξανθόπουλος: «Η ΑΕΚ μου χρωστάει πριμ από πρόπερσυ και μισθούς από πέρυσι»

«Θα καταφύγω στα δικαστήρια για να διεκδικήσω τα χρήματα που έχω δουλέψει», τονίζει ο πρώην γκαρντ της Ένωσης σχετικά με τα χρωστούμενα προς το πρόσωπό του.

Δεν είναι τωρινό φαινόμενο οι οφειλές στην ΑΕΚ, όμως όταν ένας παίκτης με το ήθος του Βασίλη Ξανθόπουλου, ξεσπά με αυτό τον τρόπο, τότε τα πράγματα δεν μπορεί να τα πεις και καλά.
Ο έμπειρος γκαρντ του Περιστερίου και πρώην παίκτης της Ένωσης, με γραπτή του δήλωση αποκάλυψε ότι η παλιά του ομάδα ακόμα του χρωστάει τα δεδουλευμένα του, ενώ οι κινήσεις του για να υπάρξει κάποιος διακανονισμός έχουν πέσει στο κενό.

Ο Ξανθόπουλος, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην ΑΕΚ (2017-19), όμως από ότι φαίνεται οι Κιτρινόμαυροι δεν του αφήνουν άλλο περιθώριο, δηλώνοντας πως μέσω των δικαστηρίων θα διεκδικήσει τα χρήματά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
«Στα 18 χρόνια που είμαι επαγγελματίας αθλητής, πρώτη φορά βρίσκομαι σε τόσο δυσάρεστη θέση, ώστε να αναγκαστώ να βγάλω μια τέτοια ανακοίνωση!
Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές και δημοσίως, πέρασα δύο πολύ όμορφα και επιτυχημένα χρόνια στην ΑΕΚ. Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο σε ό,τι αφορά τις οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό μου.

Η ομάδα μου χρωστάει ακόμα το πριμ από την κατάκτηση του FIBA BCL από πρόπερσυ και μισθούς και πριμ από πέρυσι. Το συμβόλαιό μου έληξε τον Ιούνιο και όλον αυτό τον καιρό δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τα χρωστούμενα.

Ο ίδιος έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες και πολλές επίσης ο εκπρόσωπός μου για να επικοινωνήσω με την διοίκηση, έστω για έναν διακανονισμό, και όλες έχουν αποβεί άκαρπες, ούτε καν απαντούν στο τηλέφωνο!

Με αυτά τα δεδομένα, με λύπη αναγκάζομαι να καταφύγω στα δικαστήρια για να διεκδικήσω τα χρήματα που έχω δουλέψει.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ