Σαρικόπουλος: «Εβαλε τα μεγάλα σουτ η ΑΕΚ»

Σαρικόπουλος: «Εβαλε τα μεγάλα σουτ η ΑΕΚ»

Ο έμπειρος σέντερ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι το παιχνίδι στην Πυλαία κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ τόνισε ότι διαρκώς ανεβαίνει η ομάδα του.

Την ήττα από την ΆΕΚ γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία, ένα αποτέλεσμα που κρατάει στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι και τόνισε ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε:

-για το ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες: «Όντως χάθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Η ΑΕΚ έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και έβγαλε κάποιες πολύ σημαντικές άμυνες. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση και την ενέργεια που βγάλαμε. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Ετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά και δείξαμε κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για δάκρυα ούτε για στεναχώριες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και να κρατήσουμε μόνο τα θετικά από το σημερινό παιχνίδι».

-για το αν τα τρίποντα έκαναν τη διάφορα και για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σημειώνει περισσότερους πόντους εντός έδρας: «Δεν βάλαμε κάποια σουτ αλλά παίξαμε πολύ καλή άμυνα και καταφέραμε να κρατήσουμε και την ΑΕΚ χαμηλά στο σκορ. Η διαφορά είναι ότι η ΑΕΚ στα τελευταία δευτερόλεπτα κάποιων επιθέσεων έβαλε μεγάλα τρίποντα».

-για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει καλύτερο πρόσωπο όσο περνάει ο καιρός: «Σίγουρα δείχνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Προσπαθούμε να βρούμε τις συνεργασίες μας, να δούμε πως πρέπει να παίξει ο καθένας μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο προπονητής μας, ο οποίος μας έχει δώσει μια πολύ σωστή καθοδήγηση. Προετοιμάζουμε πάρα πολύ καλά κάθε παιχνίδι παρόλο που δεν υπάρχει χρόνος όταν παίζεις κάθε τρεις μέρες. Το προπονητικό staff κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά δίνοντάς μας πληροφορίες για κάθε αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ