Ο Ηρακλής σπάει με τον Προμηθέα τους… «κουμπαράδες στοργής»

Ο Ηρακλής σπάει με τον Προμηθέα τους… «κουμπαράδες στοργής»

Αξιέπαινη προσπάθεια από την ΚΑΕ Ηρακλής, προκειμένου να βοηθηθεί οικονομικά ένα νεαρό παιδί, με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αξίζει τον κόπο

Πώς το έλεγε ο Παύλος Σιδηρόπουλος; «… Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα». Κι η… ελπίδα είναι κάτι που ειδικά αυτές τις μέρες δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί. Στον νεαρό Μιχάλη, που αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, είναι αφιερωμένος ο Σαββατιάτικος αγώνας στο Ιβανόφειο. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Προμηθέα και οι διοικούντες την ΚΑΕ καλούν τον κόσμο να συνεισφέρει, ώστε να μπορέσει ο Μιχάλης να μεταβεί στη Γερμανία, για πολυέξοδες ιατρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Αυτό το Σάββατο ο Ηρακλής υποδέχεται τον Προμηθέα για την 11η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας αποδείξει πολλάκις το ενδιαφέρον μας για τον συνάνθρωπο, η ΚΑΕ Ηρακλής καλεί τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο Ιβανώφειο και να στηρίξουν πέρα από τους παίκτες μας και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο φίλος και συνοπαδός του ΗΜΙΘΕΟΥ, Μιχαλάκης Παπαθανάσης.

Ο νεαρός Μιχάλης πάσχει από ένα σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, για το οποίο έχει υποβληθεί ήδη τέσσερις φορές σε χειρουργική επέμβαση και χρειάζεται να ταξιδέψει στη Γερμανία, για να κάνει πολυέξοδες ιατρικές εξετάσεις. Γνωρίζοντας την κοινωνική ευαισθησία όλων των φίλων της ομάδας και την αγάπη για τον συνάνθρωπο μας, που την έχουν αναδείξει πολλάκις, η ΚΑΕ Ηρακλής θα στήσει, για την οικονομική ενίσχυση του Μιχάλη, «κουμπαράδες στοργής» στον αγώνα του Σαββάτου με τον Προμηθέα, αλλά και στους επόμενους, μέχρι να καλυφθούν τα έξοδα, στους οποίους ο καθένας θα μπορεί να στηρίξει όσο μπορεί τη μεγάλη μάχη του Μιχάλη για ζωή.

– Ας δείξουμε για ακόμη μια φορά την ευαισθησία μας!
– Όλοι το Σάββατο στο Ιβανώφειο για να βοηθήσουμε τον Μιχαλάκη και την Ομάδα μας!
– Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ΚΑΕ Ηρακλής και στο 2310-219233 καθημερινά καθώς και στο [email protected].
– Παρέχεται και τραπεζικός λογαριασμός ενίσχυσης, στην Τράπεζα Πειραιώς με τον αριθμό IBAN GR 310171 0090 0060 0913 6177 884».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ