Παπαθεοδώρου: «Να έχουμε την ίδια δίψα για αποτέλεσμα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε μετά τη νίκη επί του Άρη ότι βλέπει πρόοδο στην ομάδα του σε άμυνα και επίθεση και χρειάζονται... πινελιές για να ανέβει επίπεδο.


Παπαθεοδώρου: «Να έχουμε την ίδια δίψα για αποτέλεσμα» | to10.gr

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε την ομάδα του να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη στο ΟΑΚΑ. Με τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου και υποστήριξε: «Όταν δημιουργείται μια νέα ομάδα βάζεις δύο πράγματα ως στόχο. Τι μπάσκετ θα παίξεις και τι χαρακτήρα θα δείξεις. Θα αρχίσω από το κομμάτι που δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε, την επίθεση. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης.
Ξέρουμε πόσο μπορούμε να ανοίξουμε το σκορ. Βασιζόμαστε στην άμυνα και έχουμε αυτογνωσία στην επίθεση. Ακόμα μας δίνει τη δυνατότητα το επίπεδο που βρισκόμαστε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και μπορεί σε κρίσιμα σημεία να έχουμε καλές αποφάσεις.

Στην άμυνα είμαστε σε καλό επίπεδο, το καλύτερο που θα μπορούσε να είναι η ομάδα και το καλύτερο που είχα εγώ στην καριέρα μου. Τα παιδιά έχουν επιθυμία και δυνατότητες και έχουν αποδεχτεί τους ρόλους. Το κομμάτι του χαρακτήρα χτίζεται. Έχει περάσει η ομάδα από δύο στάδια. Ένα δύσκολο με άσχημα αποτελέσματα. Αυτό που φτιάχνουμε είναι ο χαρακτήρας μας.

Αποκάλυψη: Μόνο ο Σαββίδης δεν είπε «ναι» σε νέα συνάντηση!

Αυτό που μένει είναι να έχουμε την ίδια δίψα για αποτέλεσμα, να γίνουμε καλύτεροι. Οπότε, ενώ βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο έχουμε περιθώρια βελτίωσης στον χαρακτήρα και αυτό θα κρίνει και την πορεία της ομάδας»

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο