Ρέθυμνο – Ιωνικός 90-76

Ρέθυμνο – Ιωνικός 90-76

Με όπλο την ακαταμάχητη έδρα του το Ρέθυμνο επικράτησε του Ιωνικού Νικαίας και νιώθει να πατά πιο γερά στην κατηγορία, αν κι έχει δρόμο ακόμα

Οι Κρητικοί θέλουν να μείνουν στην κατηγορία και γνωρίζουν πως για να το πετύχουν, πρέπει να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την έδρα τους. Ο Ιωνικός μπορεί να προέρχονταν από σπουδαία αποτελέσματα, αλλά για το Ρέθυμνο κάθε αγώνας είναι δίχως αύριο κι έτσι έπαιξαν. Είχαν δύο παίκτες στη… ζώνη του λυκόφωτος, κατόρθωσαν να διαχειριστούν το άγχος και στο τέλος της ημέρας είδαν το 90-76 να δικαιώνει την προσπάθειά τους, έστω κι αν το σκορ αδικεί την προσπάθεια των φιλοξενούμενων.

Ο Φράνκαμπ είναι ιθύνον νους του Ρεθύμνου. Με 22 πόντους και 5 ασίστ, απέδειξε πως η εικόνα δεν αποδίδει πάντα την αξία ενός παίκτη. Αυτή τη φορά είχε δίπλα του έναν φοβερό και τρομερό Μάρεϊ, ο οποίος σταμάτησε στους 31 πόντους. Έκαναν την προσπάθειά τους ο Γκόρντον κι ο Χριστοδούλου κι έτσι η ομάδα τους έφτασε στους 90 πόντους.

Για τον Ιωνικό το ματς στράβωσε από την αρχή. Έχασε τον Σάφτεναρ με διάστρεμμα 2.30’’ μετά το τζάμπολ, είχε παράπονα από τη διαιτησία (η διαμαρτυρία του Βαγγέλη Τσάπα είχε ως αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι, να ξεσηκωθεί η εξέδρα και να χρειαστεί η παρέμβαση Τσομπανάκη, για να συνεχιστεί το παιχνίδι) και δεν είχε σε σπουδαία μέρα τον Λόρενς.

Ο Μπαρτ ήταν ασταμάτητος, πετυχαίνοντας 29 πόντους, ο Τζόουνς έπαιξε χωρίς ανάσα 40 λεπτά και πρόσφερε 13 πόντους κι 7 ριμπάουντ, ο Μαρυοκεφαλίδης είχε άλλη μια γεμάτη παρουσία (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ), ο Χαραλαμπόπουλος είχε… οικονομική παρουσία, δίχως να κάνει κάτι σπουδαίο. Όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για την παρέα του Νίκου Βετούλα.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 51-41, 72-65, 90-76.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ