Το «αντίο» του Μίχαλου στους Πάνθηρες : «Όλα καλά, προχωράμε, γελάμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε»

Το «αντίο» του Μίχαλου στους Πάνθηρες : «Όλα καλά, προχωράμε, γελάμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε»

Ο Νίκος Μίχαλος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και δεν θα μπορούσε να παραλείψει ένα «αντίο» και ένα «ευχαριστώ» στους φιλάθλους του Πανιωνίου για τα δυο αυτά χρόνια κοινής πορείας.

Ο Νίκος Μίχαλος ήταν από ένα από τα σημαντικά πρό9σωπα στην περιπέτεια του Πανιωνίου στην Α2 αλλά και στην άνοδο της ιστορικής αυτής ομάδας για το ελληνικό μπάσκετ και πάλι στην Basket League. Όμως μετά από δυο χρόνια κοινής πορείας οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασίας τους και ο άλλοτε αρχηγός του Πανιωνίου είπε «αντίο» με τον δικό του τρόπο, μέσω μια ανάρτησής του στο instagram:

 

Θέλω ειλικρινά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο αυτόν τον κόσμο που από χθες το απόγευμα μέχρι και σήμερα μου έδειξε την αγάπη του και την αναγνώριση του για τα δυο και κάτι χρόνια που περάσαμε μαζί με οποιόδηποτε τρόπο μπορούσε.Ήταν μία περίεργη μέρα η σημερινή για μένα,δύσκολη άλλα και καινούργια συγχρόνως.Αλλά αν θέλεις να λές αυτά που θέλεις θα πρέπει να μάθεις να ακούς και αυτά που δεν θέλεις…Ολά καλά προχωράμε,γελάμε,συνέχιζουμε να δουλεύουμε με τον ευατό μας,και περιμένουμε το 18 για να κάνουμε restart και να ξαναπαίξουμε μπάσκετ.. Καλή χρονιά σε όλους και ένα συγνωμη στον αδερφό μου που του χάλασα την γιορτή χθες.. #nikosmixalos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FollowMeNow (@nmichalos) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ