Προμηθέας: Θέλει να πάρει και τον Μάντζαρη

Η ομάδα της Πάτρας έχει βλέψεις στο Eurocup αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα και επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ της Ούνιξ Καζάν.


Προμηθέας: Θέλει να πάρει και τον Μάντζαρη | to10.gr

Σε μία σημαντική κίνηση θέλει να προχωρήσει ο Προμηθέας Πατρών με βλέψεις ακόμα καλύτερης πορείας στο Eurocup. Η ομάδα της Πάτρας λοιπόν θέλει να φέρει στην ομάδα της, μετά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, και τον Βαγγέλη Μάντζαρη!

Ας πάρουμε όλοι μια βαθιά ανάσα…

Ο Έλληνας γκαρντ άφησε το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό μετά από 8 χρόνια και συμφώνησε με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Παρότι ξεκίνησε καλά τη σεζόν, είδε τον χρόνο του να μικραίνει, με την ομάδα του Καζάν να προχωράει και στην απόκτηση του Τζόρνταν Θίοντορ στον «άσο».

Ο… συνωστισμός στις θέσεις των γκαρντ είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τον Προμηθέα για να πραγματοποιήσει μία σπουδαία μεταγραφή! Η ομάδα της Πάτρας θέλει να τον κάνει δικό της και το μοναδικό εμπόδιο της είναι το τι σκέφτονται αυτήν την στιγμή στο Καζάν αναφορικά με τον Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Το Eurocup και η επιστροφή στην πατρίδα είναι σίγουρα ένα δέλεαρ για τον Μάντζαρη, ο οποίος δεν έχει τον χρόνο που θα επιθυμούσε στο παγωμένο Καζάν.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ