Ο Ηρακλής επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Ο Ηρακλής επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Η ΚΑΕ Ηρακλής επισκέφθηκε για τρίτη σερί χρονιά το Παιδικό Χωριό, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη

Όποιος θαρρεί ότι το μπάσκετ είναι μόνο πόντοι και τρίποντα, έχει δει μόνο ένα μικρό μέρος του έργου. Το μπάσκετ είναι το καλύτερο από τα περιττά πράγματα της ζωής μας κι οι αθλητές που μετέχουν σ’ αυτό το γνωρίζουν καλά και φροντίζουν να φωνάζουν «παρών» σε πολύ σημαντικότερες καταστάσεις. Για παράδειγμα η ΚΑΕ Ηρακλής επισκέφθηκε για τρίτη σερί χρονιά το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, μοιράζοντας δώρα, χαμόγελα κι αγάπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα η ομάδα μας. Είναι η τρίτη σερί χρονιά που ο Ηρακλής επισκέπτεται το Χωριό και οι παίκτες μοιράζουν δώρα στα παιδιά, αλλά παράλληλα ενημερώνονται και για το τεράστιο έργο που προσφέρει.

Την ομάδα μας υποδέχθηκε ο διευθυντής του φορέα, Λουκάς Ίσαρης, που μίλησε στους παίκτες και τους προπονητές για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλοι όσοι εργάζονται για να μπορέσουν να ενσωματωθούν στην κοινωνία τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Τόνισε τις δυσκολίες, όσον αφορά στα οικονομικά, αφού η κρατική ενίσχυση είναι ελάχιστη κι ευτυχώς που υπάρχουν οι δωρεές του απλού κόσμου.

Η ΚΑΕ Ηρακλής και φέτος είναι ενεργά παρούσα κι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και θα ενισχύσει το έργο του Παιδικού Χωριού και μετά τις γιορτές, όποτε η βοήθεια είναι πιο απαραίτητη.

Τα δώρα που μοίρασαν στα παιδιά διέθεσαν στην ομάδα μας τα καταστήματα 4All και ο Μακεδονικός Χαλβάς, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση στις κοινωνικές δράσεις του Ηρακλή.

Η προσπάθειά μας δεν σταματά σε μια απλή επίσκεψη τις γιορτές. Η ομάδα μας θα φιλοξενήσει σε προσεχή αγώνα της τα παιδιά του Χωριού και θα διαθέτει σε τακτά χρονικά διαστήματα υλικά και τρόφιμα απαραίτητα για την καθημερινότητα των παιδιών.

Καλή χρονιά σε όλους και όλες από την ΚΑΕ Ηρακλής, ραντεβού το Σάββατο στο Ιβανώφειο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ