Σαντ- Ρος στην ΑΕΚ: «Ήταν υπέροχος 1,5 χρόνος, μου δώσατε πάρα πολλά» (vid)

Σαντ- Ρος στην ΑΕΚ: «Ήταν υπέροχος 1,5 χρόνος, μου δώσατε πάρα πολλά» (vid)

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος αποχαιρέτισε με ένα βίντεο τον κόσμο της ΑΕΚ και έστειλε το μήνυμα για την αποχώρησή του, τονίζοντας πως η Ένωση του έδωσε πολλά σε αυτόν τον 1,5 χρόνο που βρέθηκε στην ομάδα.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, που θα τον βρει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφήνοντας την ΑΕΚ μετά από 1,5 χρόνο.

Ο Κουβανός γκαρντ-φόργουορντ έσπευσε να αποχαιρετήσει τον κόσμο της Ένωσης, μέσω ενός βίντεο, ευχαριστώντας τους πάντες για τους τελευταίους 18 μήνες συνεργασίας, τους οποίους χαρακτήρισε «υπέροχους».

Αναλυτικά το μήνυμα του Κουβανού στον κόσμο της ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ ήταν ένας υπέροχος 1,5 χρόνος. Μου έχετε δώσει πάρα πολλά και ελπίζω και εσείς να έχετε εκτιμήσει ό,τι προσπάθησα να σας δώσω. Να με θυμάστε για την ενέργειά μου.

Πάντα να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση. Δυστυχώς όπως ξέρετε φεύγω, αλλά ελπίζω να θυμάστε τι έχουμε πετύχει αυτόν τον ενάμιση χρόνο.

Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Οι περισσότεροι μου γράφετε και με ευχαριστείτε. Πραγματικά το εκτιμώ πολύ αυτό. Όπου κι αν πάω θα «ροκάρω» κιτρινόμαυρα. Μόνο ΑΕΚ».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ