ΑΕΚ: Εκτός δράσης για 2 μήνες ο Γκίκας

ΑΕΚ: Εκτός δράσης για 2 μήνες ο Γκίκας

«Βαρύ» πλήγμα για την ΑΕΚ, η οποία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νίκου Γκίκα για τους επόμενους δύο μήνες.

Σοκ στην ΑΕΚ!

Ο Νίκος Γκίκας, λόγω ενός τραυματισμού στον αντίχειρα, θα χάσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ για τους επόμενους δύο μήνες περίπου.

Σε ανύποπτη στιγμή στον αγώνα της Τετάρτης (14/1) με την Μπαντίρμα για το Basketball Champions League τραυματίστηκε ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (και στον τελικό εφόσον προκριθεί η ΑΕΚ), όπως επίσης και στα play offs του BCL.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από δίμηνη απουσία, αλλά τώρα ήταν η σειρά του Γκίκα να τραυματιστεί και να μείνει εκτός για το ίδιο διάστημα.

Στη θέση των «point guard» πλέον υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, καθώς μετά την αποχώρηση του Σαντ-Ρος για την ΤΣΣΚΑ, υπάρχει μόνο ο Βασίλης Τολιόπουλος για το πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη υπάρχει και ο Μάριο Τσάλμερς, του οποίου το συμβόλαιο όμως έχει λήξει.

Δείτε τι αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η κακοδαιμονία, που από την περασμένη περίοδο «χτυπά» αλύπητα την Ομάδα μας, δεν έχει προηγούμενο…

Σε ανύποπτο χρόνο, στην αναμέτρηση του BCL με Μπαντίρμα, ο Νίκος Γκίκας τραυματίστηκε στον αντίχειρα. Υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, στο Metropolitan General, και διαπιστώθηκε, ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό.

Ο αθλητής της «Βασίλισσας» υπέστη ρήξη του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα. Ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται σε – τουλάχιστον – δύο μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ