Επιμένει ο Κώστας Χαραλαμπίδης, «ψάχνεται» ο ΠΑΟΚ

Επιμένει ο Κώστας Χαραλαμπίδης, «ψάχνεται» ο ΠΑΟΚ

Τι κι αν η διοίκηση δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του, ο Κώστας Χαραλαμπίδης δεν κάνει πίσω κι ο «δικέφαλος» ψάχνει για προπονητή.

Για πολλά μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Κώστα Χαραλαμπίδη, όχι όμως ότι δεν είναι συνεπής. Κι αν επιχειρούσαμε καταμερισμό ευθυνών, ο Χαραλαμπίδης θα ήταν πολύ χαμηλά στη σχετική λίστα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία δεν τη δέχθηκε, αναγνωρίζοντας αφενός ότι δεν είναι ο πρώτος που ευθύνεται, αφετέρου ότι δεν έχουν παράπονο από τη δουλειά του. Κι όμως, ο νεαρός κόουτς δείχνει αποφασισμένος και δεν κάνει πίσω.

Από τη στιγμή που ο «Μπίδης» δεν υποχώρησε, ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει δίχως αυτόν. Ήδη η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Στάθη Νεραντζάκη (μαζί με τον Μπάμπη Καραΐσκο είναι αυτοί που έμειναν στην ομάδα) κι όπως φαίνεται θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή στον αυριανό αγώνα με την Τέλεκομ Βόννης, στο τέλος των υποχρεώσεων του «δικεφάλου» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα, τριών εβδομάδων, μέχρι να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, οπότε υπάρχει χρόνο για να βρεθεί κόουτς, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, θα πάρει στα χέρια του την «καυτή πατάτα». Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα, ώστε να περάσει το δικό του «θέλω» στους παίκτες.
Από τη στιγμή που ο Χαραλαμπίδης δεν έκανε πίσω, είναι δεδομένο ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ανακοινωθεί ο νέος κόουτς. Αύριο, άλλωστε, υπάρχει σύσκεψη για το συγκεκριμένο θέμα, αφού ο ΠΑΟΚ είναι σε δεινή βαθμολογική θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ