Ζήσης: «Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στην ΑΕΚ»

Ζήσης: «Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στην ΑΕΚ»

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια των κιτρινόμαυρων.

Ο Νίκος Ζήσης παραχώρησε συνέντευξη στην LiveSport και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, αλλά και τους λόγους που επέστρεψε στην Ένωση.

Παράλληλα ο έμπειρος γκαρντ εξήγησε τον διαφορετικό ρόλο που έχει στην ΑΕΚ και τις ιδιαίτερες στιγμές που ζει μετά την επιστροφή του, ενώ σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για μένα αυτό που έζησα ήταν πρωτόγνωρο. Δεν έχω υπάρξει ποτέ στην καριέρα μου αυτό που βίωσα τώρα. Δεν ήμουν ποτέ ο πρωταγωνιστής, όπως ήταν πάντα ο κουμπάρος (Βασίλης Σπανούλης). Ήμουν συμπαραστάτης. Τώρα βρέθηκα για πρώτη φορά στη θέση του πρωταγωνιστή. Η άμυνα του Προμηθέα ήταν προσαρμοσμένη στο παιχνίδι μου, ο Λίποβι και όσους χρησιμοποίησε ο κόουτς Γιατράς ήταν επιθετική. Συνήθως ήμουν δίπλα και τιμωρούσα τη βοήθεια από τον παίκτη μου ή υποστήριζα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά για αυτό ήρθα στην ΑΕΚ. Για να ζήσω αυτές τις στιγμές και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε αρχικά.

Για τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στον κιτρινόμαυρο σύλλογο: «Δεν ήταν θέμα οικονομικό, δεν ήταν ότι είχαμε προβλήματα στην Μπανταλόνα. Ήταν ότι εκεί δεν απολάμβανα τόσο το μπάσκετ. Δεν έχω άλλους λόγους να παίζω. Θέλω να το απολαμβάνω και να έχω κίνητρο. Αντιλήφθηκα πως έκανα λάθος όταν το καλοκαίρι, αφού μίλησα με τον κόουτς Παπαθεοδώρου προτίμησα να πάω στην Μπανταλόνα και μόλις δέχτηκα ξανά την κρούση του, απάντησα αμέσως θετικά. Για να κλείσω την καριέρα μου με τη φανέλα της ΑΕΚ και ελπίζοντας πως θα βρω το κίνητρο για να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό να πετύχουμε τους στόχους. Για αυτό ήρθα και το χαίρομαι διπλά αυτή τη στιγμή».

Για την κατάσταση που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας: «Υπάρχει τρομερό κλίμα στα αποδυτήρια. Η ομάδα έχει υγεία. Λέτε ότι εγώ, ο Ματσιούλις, ο Κιφ, ο Σλότερ, ο Μαυροειδής, είμαστε βετεράνοι κλπ. Υπάρχει όμως εμπειρία, πνεύμα νικητή και σωστή νοοτροπία. Η οποία περνά στα υπόλοιπα παιδιά, που έχουν διαγράψει μια πορεία, έχουν τα βιώματά τους και ξέρουν πώς να λειτουργήσουν. Είμαστε πολύ καλά και αυτό βγαίνει και στο παρκέ. Θα χαρούμε την επιτυχία του Κυπέλλου και θα στραφούμε στον επόμενο στόχο, το BCL. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Η ομάδα πρέπει να έχει πρωταρχικό στόχο να πάει στους “8” και μετά στους “4”. Έπειτα, στο Final Four, όλα μπορούν να γίνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ