Λυκογιάννης: «Το πρωτάθλημα χρειάζεται τον Άρη»

Λυκογιάννης: «Το πρωτάθλημα χρειάζεται τον Άρη»

Ο προπονητής του Κολοσσού έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την αντίδρασή τους και τη νίκη στη Ρόδο, όμως τόνισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρει τον δρόμο της.

Μία σημαντική νίκη πέτυχε ο Κολοσσός Ρόδου επί του Άρη στο νησί, γυρνώντας ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα.

Μετά το ματς, ο Άρης Λυκογιάννης, μίλησε για την αντίδραση των αθλητών του αλλά και για το γεγονός ότι Άρης είναι μία ομάδα ιστορική που πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σαφέστατα πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο. Θεωρώ ότι παρουσιάσαμε ένα κακό και νωθρό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο όσον αφορά την αμυντική προσέγγιση.

Δώσαμε τη δυνατότητα στον Άρη να πάρει αυτοπεποίθηση, να πάρει τα διπλάσια ριμπάουντ, που δείχνουν τη μεγαλύτερη διάθεση του αντιπάλου να πάει πρώτος στην μπάλα. Παρ’ όλα αυτά, βάζοντας δύο πολύ μεγάλα σουτ, κλείσαμε το πρώτο ημίχρονο με τη διαφορά σε πλαίσια που μας έδωσαν τη δυνατότητα να επιστρέψουμε γρήγορα στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε σαφέστατα καλύτερη προσπάθεια και το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι όσες φορές ο Άρης έδειξε ψυχραιμία και συντηρούσε ή ανέβαζε το προβάδισμά του, εμείς δεν τα παρατήσαμε, μείναμε συγκεντρωμένοι και κάναμε τη μεγάλη αντεπίθεση στο τέλος. Πήραμε μία διαφορά μικρή, την οποία συντηρήσαμε έστω και δύσκολα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και πήραμε τη νίκη.

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή συνέχεια στον Άρη, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μία ομάδα, την οποία το ελληνικό πρωτάθλημα τη χρειάζεται και πιστεύω ότι με υπομονή και σύνεση θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής».

Για το τι αλλάζει η νίκη στον Κολοσσό: «Έχει ακόμη επτά παιχνίδια και μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι. Από την άλλη, έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα γιατί είμαστε τρεις νίκες πάνω από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, καθώς τους έχουμε νικήσει δύο φορές. Είμαστε και δύο νίκες πάνω από τον Πανιώνιο και έχουμε και τη διαφορά.

Έχουμε επτά ματς και θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα, προκειμένου άπαντες να κάνουμε το καλύτερο δυνατό τέλος. Να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και νομίζω ότι αν το κάνουμε αυτό έχουμε τη δυνατότητα να καταφέρουμε αρκετά πράγματα που δεν βλέπουμε αυτή την στιγμή. Αλλά, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φορτσάρουμε στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ