Μετά τον ΠΣΑΚ κι οι προπονητές στην κόντρα με τον ΕΣΑΚΕ

Μετά τον ΠΣΑΚ κι οι προπονητές στην κόντρα με τον ΕΣΑΚΕ

Η απόφαση του ΕΣΑΚΕ είναι αίολη, καθώς απέναντί της στέκονται εκτός από τους παίκτες και οι προπονητές. Ακολουθεί η Ομοσπονδία.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ετοιμάζεται να καταγράψει άλλη μια ιστορική ήττα, καθώς οι φορείς του μπάσκετ στέκονται απέναντι στην απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος. Την αρχή έκαναν οι παίκτες, σήμερα πήραν θέση και οι προπονητές, μέσω του επίσημου οργάνου τους.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου των Προπονητών έχει ως εξής:
«Ο ΣΕΠΚ δηλώνει ότι είναι αντίθετος με την απόφαση των ομάδων της Basket League αναφορικά με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι αδύνατο να γίνουν οι αγώνες, αυτό όμως δεν απαγορεύει την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις.

Είναι ξεκάθαρο πως η υγεία και η ασφάλεια όλων αποτελούν προτεραιότητα, αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως είναι ανέφικτο να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος ακόμη και το καλοκαίρι».

Όπως αντιλαμβάνεστε εκείνοι που έλαβαν την απόφαση, παρότι είχαν τον χρόνο, παρότι κανείς δεν τους πίεζε να το κάνουν χθες, παρότι η λογική επέβαλλε να έρθουν σε επαφή με τους συναρμόδιους φορείς, να ζητήσουν απόψεις, να επικοινωνήσουν την πρόθεσή τους και να προσπαθήσουν παρασκηνιακά να τους πείσουν, να κερδίσουν κάποιες συμμαχίες, πήγαν με απίστευτη προχειρότητα, προχώρησαν σε μια κίνηση, η οποία χαρακτηρίζεται από πολιτική αφέλεια κι η οποία φυσικά θα εκπέσει.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος φέρει ακέραιη την ευθύνη, σε περίπτωση που η όλη ιστορία καταλήξει σε φιάσκο, αν και μετά τις πρώτες αντιδράσεις κι εν αναμονή της επίσημης θέσης της ΕΟΚ, δεν φαίνεται να υπάρχει κι άλλος δρόμος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ