Παπαμακάριος : «Μονόδρομος η νίκη με το Λαύριο»

Παπαμακάριος : «Μονόδρομος η νίκη με το Λαύριο»

Ο Μανώλης Παπαμακάριος έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για το κρίσιμο παιχνίδι του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου με το Λαύριο το Σάββατο.

Το χαμένο έδαφος από τις ήττες εκτός προγράμματος που έχει κάνει, θέλει να καλύψει το Σάββατο (6/1, 16:30 – ΕΡΤ1 Basket League Show) ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος υποδεχόμενος το Λαύριο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Αυτό τόνισε ο Μανώλης Παπαμακάριος μέσω του blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ. Ο έμπειρος γκαρντ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Όλοι μαζί ποδαρικό με το δεξί

Καλή χρονιά σε όλους!

Το Λαύριο αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαία η θέση που βρίσκεται. Έχει παίκτες με εξαιρετική ποιότητα κι έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος έχει εκπληκτική χημεία μαζί τους.

Εμείς έχουμε κάνει ήδη ήττες εκτός προγράμματος και θέλουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Άλλωστε, σε αγώνες με ομάδες σαν το Λαύριο, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για μας, ιδιαίτερα στην έδρα μας. Με όποια ομάδα και να παίζουμε όμως και όποια πορεία κι αν έχει, εμείς κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Θεωρώ πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, θα πάρουμε τη νίκη. Κλειδί σε αυτό το ματς είναι η άμυνα. Θέλουμε να περιορίσουμε τα ατού του Λαυρίου και να αποφύγουμε τα λάθη που θα τους οδηγήσουν σε αιφνιδιασμούς. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο, για να κάνουμε όλοι μαζί ποδαρικό με το δεξί στο 2018».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ