Κατά του υποβιβασμού των «αιωνίων» ο Τσαγκρώνης

Κατά του υποβιβασμού των «αιωνίων» ο Τσαγκρώνης

Με δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, υποστήριξε ότι δεν μπορούν να υποβιβαστούν Άρης και ΠΑΟΚ.

Σύμμαχος του Άρη και του ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ότι αν τελειώσει το πρωτάθλημα της Basket League δεν μπορεί να υπάρξει κάποιος υποβιβασμός, με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ να είναι στις δύο τελευταίες θέσεις:

«Το να πούμε ότι σταματάμε το πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες που είναι εκεί, να πέσουν κατηγορία, δεν είναι λογικό. Θα πρέπει να δούμε ότι αυτές οι ομάδες, μπορεί στα επόμενα παιχνίδια να το ξεπερνούσαν και να έφευγαν από εκεί. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να κάτσουμε κάτω να το αναλύσουμε, ούτως ώστε να μη φέρουμε τα πάνω-κάτω. Κι όταν είναι δύο ομάδες τόσο ιστορικές, δε μπορούμε να το περνάμε εξ’ απαλών ονύχων. Μας απασχολεί και θα δούμε πως θα το ξεπεράσουμε».

Βεβαίως, ο κ. Τσαγκρώνης δεν πήρε θέση για το αν θα υπάρξει αναδιάρθρωση, αν θα κλείσει η χρονιά σαν να μην έγινε (άρα δεν θα ανεβεί κανείς από τις παρακάτω κατηγορίες), πώς θα απορροφήσουν τους κραδασμούς σε όλη τη ραχοκοκαλιά του ελληνικού μπάσκετ, καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα κι έχουν εξασφαλίσει από τώρα την άνοδό τους, τόσο στην Α2, όσο και στη Β’ εθνική κατηγορία. Τι θα γίνει με αυτούς, δεν εξήγησε ο Γενικός, που γενικώς έκανε… φιλολαϊκή πολιτική, μιλώντας σε ρ/σ της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ