Καλογιαννίδης : «Τελικός το ματς με το Ρέθυμνο»

Καλογιαννίδης : «Τελικός το ματς με το Ρέθυμνο»

Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για το κρίσιμο παιχνίδι των Τρικάλων με το Ρέθυμνο το Σάββατο.

Ως έναν τελικό χαρακτηρίζουν στα Τρίκαλα το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (6/1, 16:30- ΕΡΤ1 Basket League Show) με το Ρέθυμνο για την 11η αγωνιστική. Αυτό τόνισε ο Φίλιππος Καλογιαννίδης εξηγώντας ότι «… τα ψέματα τελείωσαν για εμάς. Εμείς φέραμε την ομάδα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση τους πρωταθλήματος κι εμείς οι ίδιοι πρέπει να την βγάλουμε απ’ εκεί».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ

«Τέλος τα ψέματα

Γειά σας φίλοι μου,

Χρόνια πολλά σε όλους κι ευτυχισμένο το νέο έτος! Εύχομαι ΥΓΕΙΆ πάνω απ’ όλα, τύχη και να μην σταματάει ποτέ κανείς να κυνηγάει τα όνειρά του.

Δυστυχώς γι εμάς δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2017. Αλλά αυτό το αφήνουμε στον παλιό χρόνο και τώρα πρέπει να γράψουμε μια νέα σελίδα για την ομάδα και να ξεκινήσουμε με μία νίκη το 2018!

Το Σάββατο είναι ένας τελικός γι εμάς και πιστεύω απ εδώ και πέρα μέχρι να σωθεί η ομάδα πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα έτσι. Τέλος τα ψέματα. Εμείς φέραμε την ομάδα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση τους πρωταθλήματος κι εμείς οι ίδιοι πρέπει να την βγάλουμε απ’ εκεί γιατί όντας μέλος της 3 χρόνια, θεωρώ ότι δεν τις αξίζει. Όπως έχω πει και παλιότερα, σαν άνθρωπος δεν μ αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και να βρίσκω δικαιολογίες.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας είναι απογοητευμένος από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα αλλά πρέπει να σταθεί δίπλα μας, γιατί αλήθεια σ αυτή την ομάδα, από τη διοίκηση, τους προπονητές μας που είναι καθημερινά με τις ώρες στο γήπεδο, εμείς οι παίκτες, αλλά μέχρι και το φροντιστή μας, κάνουνε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας.

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια για το παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που άμα βρει ρυθμό μπορεί να κάνει ζημιές παντού. Πρέπει να σταματήσουμε τα επιθετικά όπλα του αντιπάλου και να καταφέρουμε να μείνουμε στο πλάνο του προπονητή μας. Θα μπούμε από το πρώτο λεπτό και θα δείξουμε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα γι εμάς παρά μόνο η νίκη.

Αν θέλουμε τα Τρίκαλα, η ομάδα μας, να συνεχίζει να αγωνίζεται και του χρόνου στην Α1, πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο. Πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς. Είναι στο χέρι μας.

Φίλιππος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ