Βρήκε τον άμεσο συνεργάτη του ο Γιώργος Βόβορας

Βρήκε τον άμεσο συνεργάτη του ο Γιώργος Βόβορας

Ο Θανάσης Γιαπλές θα αντικαταστήσει τον Τζίμη Κουστένη στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Βόβορας τον επέλεξε…

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να υπάρχει παγωμάρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, την αναβίωση της σκέψης για αποχώρηση από την Ευρωλίγκα, μπορεί να επικρατεί αναμονή για το τι θα πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, που προανήγγειλε (03/06), όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα μένουν στάσιμα. Ο Γιώργος Βόβορας δεν έχει πάρει επίσημα το χρίσμα, όμως είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Ο Τζίμης Κουστένης μοιάζει να ολοκλήρωσε τον κύκλο του, καθώς μπορεί να ήταν στον Παναθηναϊκό επί Πεδουλάκη και να παρέμεινε επί Πιτίνο, όμως δεν θα συνεχίσει, καθώς ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» θέλει να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται και με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Ο λόγος για τον Θανάση Γιαπλέ, ο οποίος θα προστεθεί (κατά τα φαινόμενα) στο προπονητικό τιμ της ομάδας.

Βόβορας και Γιαπλές έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, σε Χαλκίδα και Κρήτη. Ο εκ Χαλκίδας προερχόμενος κόουτς, έχει εργαστεί στα Τρίκαλα, ήταν με τον Στέφανο Δέδα στην Μπασακσεχίρ, δεν τον ακολούθησε στο Ισραήλ κι είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα γυρίσει στην Ελλάδα, καθώς η προοπτική να εργαστεί στον Παναθηναϊκό μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει.

Ακλόνητος παραμένει ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης, ενώ είναι σύνδεσμος της ΚΑΕ με τον Ερασιτέχνη, καθώς είναι υπεύθυνος για τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Η παρουσία του στην πρώτη ομάδα εκτιμήθηκε ως θετικότατη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ