Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρέθυμνο: «Δεν σου λέμε αντίο, αλλά στο επανιδείν»

Η επόμενη μέρα, μετά τον Κωστή Ζομπανάκη, βρίσκει το Ρέθυμνο ενωμένο, να συνεχίσει το έργο του, να μην αφήσει την ομάδα να χαθεί.

Ρέθυμνο: «Δεν σου λέμε αντίο, αλλά στο επανιδείν» | to10.gr

Ο Κωστής Ζομπανάκης αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσπάθεια, ύστερα από πολυετή παρουσία στα διοικητικά της κρητικής ομάδας, αλλά το Ρέθυμνο δεν έχει την πολυτέλεια να… κλάψει. Οφείλει να συνεχίσει, αν κι όλοι γνωρίζουν ότι η επόμενη μέρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αυτό το μήκος κύματος ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος της ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης:

«Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, σ’ έναν άνθρωπο και φίλο του Ρεθύμνου, για όλα αυτά που πρόσφερε στην αγαπημένη μας ομάδα. Η απουσία του δεν λογαριάζεται σε χρήμα, είναι περισσότερα τα άλλα που χάνουμε από τον Κωστή.

Σε αυτή τη δύσκολη και ιστορική στιγμή της ομάδας θέλουμε συσπείρωση, να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ξανά όλοι, και να σηκώσουμε τα μανίκια μας για δουλειά, να βρούμε βιώσιμες λύσεις ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΕΣ, με μακροπρόθεσμο ρεαλιστικό πλάνο και με επιμονή, για υλοποίηση σε έργα στις υποδομές, που χρειάζεται μία μεγάλη ομάδα.

Το Ρέθυμνο ήταν και θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα, όταν θα πατήσει σταθερά και τίμια, όπως λειτουργεί τόσα χρόνια, στα πόδια του. Θα ξαναγίνει κόσμημα του ελληνικού πρωταθλήματος και παρόλο τις πρωτόγνωρες συνθήκες, που βιώνουμε όλοι υγειονομικά και οικονομικά, πρέπει να ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ σε αυτή τη στιγμή, που μας έχει ανάγκη η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!

Φίλε Κωστή σε ευχαριστούμε, το Ρέθυμνο έχει πολύ ΑΓΑΠΗ γι’ αυτή την ομάδα και τη στηρίζει πάντα. Εμείς θα συνεχίσουμε στο επίπεδο που μας επιτρέπεται οικονομικά να έχουμε μία καθαρή, υγιή και σοβαρή ομάδα, συνεχίζοντας το όραμα ανακατασκευής του γηπέδου της πόλης μας και λόγω που ξέρω προσωπικά και τη δικιά σου αγάπη, έχουμε το δικαίωμα να σου λέμε όλοι οι Ρεθεμνιώτες όχι αντίο, αλλά στο ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ».