ΑΕΚ: «Όχι» για Περπέρογλου, «ναι» για Ρογκαβόπουλο

ΑΕΚ: «Όχι» για Περπέρογλου, «ναι» για Ρογκαβόπουλο

Η Ένωση θέλει να στηρίξει το νεαρό φόργουορντ αλλά και τον Βλάντο Γιάνκοβιτς γι΄ αυτό δεν ενδιαφέρεται και για τον 35χρονο άσο του Ερυθρού Αστέρα.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μορέιρα και είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του Σλότερ. Τι γίνεται όμως στις υπόλοιπες θέσεις του συγκροτήματος του Ηλία Παπαθεοδώρου;

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο «3» έχει επικεντρωθεί στην παραμονή του Γιόνας Μασιούλις και μόνο εάν δεν προχωρήσει μαζί του σε συμφωνία θα προχωρήσει στην απόκτηση ξένου παίκτη.
Από την άλλη δεν προκύπτει για την ΑΕΚ ζήτημα απόκτησης του Στράτου Περπέρογλου, όπως αναφέρει και η «Ώρα των Σπορ». Ο 35χρονος φόργουορντ αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα, ακούστηκε περί ενδιαφέροντος της Ένωσης, όμως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει τον ρόλο του Νίκου Ρογκαβόπουλου. Ο «Ρόγκα», ο οποίος έχει δηλώσει συμμετοχή στα ντραφτ του ΝΒΑ, είναι ένα πρότζεκτ που στηρίζουν οι Κιτρινόμαυροι και στις τάξεις της ομάδας θεωρούν πως τώρα είναι η ευκαιρία για να βρει κι άλλα αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής.

Ταυτόχρονα υπάρχει και η σκέψη να παραμείνει στην ομάδα και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, την ώρα που αποχωρεί ο Χάρης Γιαννόπουλος με άμεσο προορισμό την Πάτρα για λογαριασμό του Προμηθέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ