Παπαπέτρου: «Με τέτοιους ανθρώπους στην ΚΑΕ δεν φοβάσαι τίποτα»

Παπαπέτρου: «Με τέτοιους ανθρώπους στην ΚΑΕ δεν φοβάσαι τίποτα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, τον ρόλο του ως αρχηγού, αλλά και το γεγονός ότι ουσιαστικά ανέλαβαν την ΚΑΕ οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου όπως ανακοινώθηκε και στη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού για την επόμενη μέρα θα είναι ο νέος αρχηγός των πράσινων.

Ο Έλληνας φόργουορντ του τριφυλλιού μίλησε για την επόμενη χρονιά και τόνισε πως ανυπομονεί στο νέο του ρόλο, κάνοντας ένα ξεχωριστό σχόλιο για τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και όσα συμβαίνουν στην ΚΑΕ μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαπέτρου:

«Τι να πω και εγώ τώρα όταν έχουν μιλήσει αυτοί οι άνθρωποι… Χαίρομαι που θα είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Είναι μια δύσκολη χρονιά μετά την αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου. Όταν έχεις τέτοιους ανθρώπους στην ΚΑΕ, δεν έχεις να φοβηθείς ή να σκεφτείς κάτι. Θα είναι μια ωραία χρονιά. Θέλουμε να είμαστε μαχητικοί, ανταγωνιστικοί και να βγάζουμε το κλίμα της οικογένειας. Αυτό πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ για τη σεζόν».

Για τον ρόλο που θα έχει φέτος: «Είναι τιμή μου που διαδέχομαι αθλητές όπως ο Φράγκι και ο Δημήτρης. Πολλοί θα είχαν αυτό το όνειρο, να βρίσκονται εδώ που είμαι εγώ. Έρχεται σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη στιγμή. Συνεργάστηκα με μεγάλους αθλητές και αρχηγούς μέχρι σήμερα. Αυτό είναι το πρώτο μου μέλημα. Να μπορέσω να πάρω αυτό που μου εμπιστεύεται η ομάδα και να πετύχω το μάξιμουμ. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο μπάσκετ, το αγαπάω. Χαίρομαι που είμαι εδώ σήμερα. Υπάρχει βάρος, αλλά η χαρά είναι μεγαλύτερη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ